Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Kome se odbravaju brze pozajmice na opću uplatnicu

Kreditna sposobnost proizlazi iz vaših redovnih primanja, plaće, mirovine, rente, honorara, najamnine, stipendije, alimentacije ili nekih drugih primanja. Onaj tko ne ostvaruje kreditnu sposobnost po nabrojanim uvjetima je onaj, kome se odobravaju brze pozajmice na opću uplatnicu uz ugovor o otplati koji treba poštivati. Na taj način i oni koji ne ispunjavaju uobičajene kreditne kriterije ipak mogu doći do kratkoročne pozajmice sa povoljnim kamatama i uz razuman rok vraćanja posuđenog iznosa novca kojim raspolaže odmah.

To su obično male brze pozajmice na opću uplatnicu, no iznosi se mogu protegnuti i do 4000 EUR, pa i više, pogotovo ako imate neku materijalnu garanciju koja osigurava zajam. Većina građana ipak pozajmljuje manje iznose jer znaju da čim vrate posuđeno mogu opet zatražiti novi zajam i tako sve dok opet ne dođu do redovitih prihoda i stanu na svoje noge. Odmah kod zahtjeva za zajam ove vrste dobijete ugovor o zajmu koji trebate detaljno pročitati.

Brze pozajmice na opću uplatnicu isplata na račun

Ugovorom o zajmu su definirani iznos zajma, kamate po zajmu, rok otplate zajma i način isplate zajma. Naravno, idealno bi bilo brze pozajmice na opću uplatnicu isplata na račun, ali ako vam iz bilo kojeg razloga ne odgovara isplata na vaš tekući račun (banka će vam odmah sjesti na taj novac), možete tražiti isplatu aircash, revolution ili neku drugu karticu ili isplatu direktno na ruke, ali to mora biti definirano ugovorom o zajmu.

Da brze pozajmice na opću uplatnicu se mogu isplaćivati po sistemu “iz ruke u ruku”, ali to trebate naglasiti kod predaje zahtjeva za posudbu novca i to mora biti stavljeno u ugovor o posudbu. Sve je moguće dogovoriti, jer svaki tražitelj zajma je u svojim posebnim okolnostima. I isplata na vaš tekući račun i isplata na ruke su jednako brze i obavljaju se odmah po potpisivanju ugovora koji je obvezujući za obje strane i za zajmodavca i za zajmoprimca.

Brze pozajmice na opću uplatnicu su legalne i sigurne

Najčešće se građani pribojavaju da ovakvo posuđivanje novca nije baš sigurno, ali toga bi se mogli bojati i zajmodavci, oni daju gotov novac nepoznatim tražiteljima zajma, ali upravo zato se potpisuje ugovor o zajmu. Dakle, ne brinite, brze pozajmice na opću uplatnicu su legalne i sigurne, a ugovor obvezuje zajmodavca da ugovoreni iznos isplati odmah, a zajmoprimca da će posuđeni iznos s pripadajućim kamatama vratiti u dogovorenom vremenu i u dogovorenim mjesečnim ratama otplate.

Ukoliko korisnici brze pozajmice na opću uplatnicu zapnu u otplati zajma, trebaju odmah kontaktirati zajmodavca i naći neki novi modus otplate koji će odgovarati objema stranama. Novac mora cirkulirati, posuđeni novac se mora vraćati i puniti bazen iz kojeg se crpu novi zajmovi i pozajmice. Ažurni platiše koji u ugovorenom roku vrate posuđeni novac uvijek iznova mogu zatražiti novi zajam i tako dok ne stabiliziraju svoju financijsku situaciju i to je dobra strana ovakvog načina posuđivanja novca.