Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

cash expert krediti

Cash expert kao moderna alternativa bankama

Novac nam je svima potreban u životu no sigurno ste se i sami često našli u situaciji da vam u kritičnim situacijama taman nedostaje dovoljno novca na računu. To je za većinu naših građana svakodnevica jer su navikli krpati kraj s krajem i živjeti od plaće do plaće. Na žalost, sa takvom situacijom teško da si možete priuštiti išta van nekih osnovnih životnih potrepština. Bilo kakve veće kupovine ili nenadani troškovi se izrazito teško pokrivaju. Kako bi nadišli problem manjka novaca, većina ljudi okreće se kreditima. Zajmovi ili krediti mogu biti izvrsna solucija za brzi priljev novca onda kada vam je najpotrebniji, a vraćanje novca u ratama je daleko jednostavnije za mjesečni budžet nego da morate odjednom iskeširati neku veću svotu. Jedna od najboljih opcija koju danas imate za potrebe brzih zajmova je Cash expert. Radi se o firmi koja djeluje kao moderna alternativa bankama. Saznajte koje su prednosti koje vam nudi Cash expert.

Cash expert kao solucija za brzi zajam

Za bilo kakve kreditne potrebe se građani i dalje najčešće obraćaju bankama jer jednostavno nisu svjesni da danas postoje i drugačije opcije. Banke će vam u nekim situacijama zaista moći pomoći ako vam primjerice treba neki veći namjenski kredit poput stambenog. No morate biti svjesni da bilo kakav dogovor s bankom zahtjeva od vas sakupljanje ogromne količine papirologije, višestruke odlaske u poslovnicu i dokazivanje kreditne sposobnosti. Banka vas tijekom tog dugotrajnog procesa u bilo kojem trenutku može odbiti ako smatra da ne zadovoljavate neki od njihovih uvjeta. Srećom, banke već neko vrijeme ne drže monopol nad kreditnim potrebama građana. Sve veći udio ovog posla preuzimaju kompanije kao što je Cash expert. Radi se o nebankarskoj financijskoj korporaciji koja je specijalizirana u djelatnosti dodjeljivanja nenamjenskih potrošačkih zajmova. Cash expert za razliku od klasične banke ne zahtjeva od vas odlaske u poslovnicu i čekanje u redovima jer cijeli proces oko dobivanja zajma možete obaviti preko interneta.

Cash expert za zajam preko interneta

Online bankarstvo doživjelo je svoj procvat sa postupnom digitalizacijom društva. Klasične banke će vam možda ponuditi kredit preko interneta no tu se zapravo samo radi o inicijalnom iskazivanju interesa za kredit nakon kojeg vas kontaktira njihov službenik te opet morate doći u samu poslovnicu. Cash expert zato djeluje u potpunosti online. Zajam od 66.36 EUR do 2654.46 EUR možete zatražiti u bilo kojem trenutku preko njihove web stranice ili mobilne aplikacije. Vaša prijava se odmah obrađuje, a novac može sjesti na vaš račun kroz svega 15 minuta. Dobro je znati da se ovdje radi o kratkoročnim nenamjenskim kreditima što znači da novac možete iskoristiti za što god poželite, a rok otplate vam može biti između 15 i 180 dana. Za odobravanje zajma, Cash expert ne traži od vas da imate jamca. Sve što trebate priložiti je preslika osobne i bankovnog računa, osobni podaci za kontakt poput telefonskog broja i e-mail adrese te dokaz o redovitim primanjima.