Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge

Aton usluge

Znate li što su Aton usluge?

Znati povoljne linije kreditiranja uvijek je dobra stvar. Nikada ne znate kada će vam kredit zatrebati iako je cilj svakog od nas imati toliko kapitala da nam uzimanje kredita nikada ne bude opcija. Ipak, život je malo drugačiji i nerijetko nas iznenade neočekivani financijski izdaci koje moramo namiriti a nemamo od kuda. Na tržištu se nudi čitava lepeza različitih kredita i na nama je da odlučimo koji ćemo uzeti. Među velikom konkurencijom ističu se Aton Usluge. Riječ je o vodećoj agenciji u Hrvatskoj koja se bavi pružanjem usluga u kreditnom poslovanju. Riječ je o agenciji koja može uživati vaše puno povjerenje jer ima odobrenje za rad od Ministarstva financija a može se pohvaliti i certifikatom za kvalitetu poslovanja. Ako vas zanima kakvi se sve krediti nude, u kojim iznosima, s kojim rokom otplate, kakvom kamatom te kakvi su svi ostali kreditni uvjeti, posjetite službenu stranicu Aton usluge i saznajte više informacija.

Prednosi koje ima Aton usluge

Treba vam brzi kredit a imate noćne more od birokracije, papirologije i nepotrebnog gubitka vremena. Dobro znate da kada ste u prošlosti išli ishoditi kredit, čekanje u banci i nabava bezbrojne dokumentacije je bilo nešto što vam je ostalo u jako lošem sjećanju. Na sreću, razvitkom interneta i tehnologije to više ne mora biti slučaj. Kredit u današnje vrijeme možete dobiti iz udobnosti vlastitog doma. Kako je to moguće? Sada ćemo vam objasniti. Naime, Aton usluge ima dugogodišnje iskustvo rada u poslovima vezanima za kredit te vam omogućuje da brzo i lagano, iz udobnosti vlastitog doma putem interneta dobijete kredit. Nudi vam se širok spektar kredita, ponajviše nenamjenski krediti sve do 40000 EURi rokom otplate do 15. godina. Ukoliko vam to zvuči primamljivo, kontaktirajte Aton usluge i saznajte sve ostale potrebne informacije. Svakako trebate imati na umu da bez pune informiranosti ni u kojem slučaju ne smijete sklapati ugovor o kreditu.

Sve što vas zanima za Aton usluge kredite

Aton Usluge d. o. o. je jedan od lidera u financijskom sektoru s višegodišnjem iskustvu u kreditnom posredovanju i ponudi kredita i zajmova. Ova firma surađuje s Hrvatskim bankama i nudi vam širok spektar različitih financijskih proizvoda. Upravo zato, radi se o najpovoljnijim kreditima u Hrvatskoj koje su korisnici itekako prepoznali. Ako vas zanima koju vrstu kredita ovdje možete pronaći, Aton usluge nude jedinstvene mogućnosti pristupa različitim vrstama kreditiranja, od gotovinskih kredita, do brzih kredita, a dostupni su vam i nenamjenski krediti koji su ujedno i najpopularniji. Ako vas pak zanima koliki je trošak ishođenja kredita, taj trošak će ovisiti o vrsti kredita koji uzimate. U svakom slučaju informacije takve vrste možete pronaći na službenim stranicama ove firme. Postupak prijave za kredit je jako brz i jednostavan. Sve što trebate napraviti je ispuniti formular online i vrlo brzo će vas djelatnici kontaktirati i pružiti vam detaljnija uputstva i to je to, kredit će ubrzo biti vaš!