Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam

Brzi zajam namjena

Brzi zajam ima namjenu omogućiti osobi koja diže brzi zajam da vrlo brzo dođe do potrebne gotovine. Brzi se zajmovi dižu u situacijama kada je novac potreban u vrlo kratkom roku, te se pomoću brzih zajmova doista i može doći do novca u vrlo kratkom roku.

Životni troškovi su iz dana u dan sve veći, pa svaki dodatni nepredviđeni trošak može predstavljati ozbiljan problem jer za njega nemate potreban novac kako biste podmirili taj trošak. Stoga postoje brzi zajmovi koji vam mogu biti na raspolaganju ponekad već u roku pola sata od predaje zahtjeva za brzim kreditom.

Na financijskom tržištu danas doista postoji velika ponuda u ovoj kategoriji kredita koja se nudi od strane banaka i kreditnih tvrtki koje se bave davanjem kratkoročnih kredita. Stoga, prije odabira kreditne institucije prikupite informacije iz više izvoda o uvjetima ponuda brzih kredita kako biste koristili za vas najpovoljniju varijantu brzog kredita. Najvažnije je da prikupite informacije o uvjetima kreditiranja jer se oni mogu bitno razlikovati.

Brzi zajam uvjeti

Uvjeti koji se nude na tržištu kada tražite, brzi zajmovi mogu biti različiti ovisno kod koga se raspitujete. Kamatne stope koje su uobičajene za ove vrste kreditiranja su oko 5-7%, tako da ponude koje ste dobili sa višim kamatnim stopama odmah eliminirajte jer možete dobiti navedenu kamatnu stopu. Iako je ta navedena kamatna stopa zapravo u bankarskom svijetu zajmova i kredita među višim stopama, nemojte se upustiti u ugovaranja sa većim kamatnim stopama jer ćete u konačnici otplatiti veliku količinu novaca u odnosu na ono što ste inicijalno dignuli kao glavnicu.

S obzirom da se radi o manjim iznosima koje dižete kroz brzi zajam i rok otplate nije dulji od 18 mjeseci ovisno o iznosu zajma koji dižete. Naravno da nećete 75 EUR zajma otplaćivati 18 mjeseci, no to ćete sve dogovoriti za bankom ili kreditnom tvrtkom koja će vam ponuditi uvjete za brzi zajam.

Uvjet da imate 18 godina i da ste hrvatski državljanin su prva i osnovna dva uvjeta koja trebate zadovoljiti da biste predali zahtjev.

Brzi zajam kako realizirati

Brzi zajam i pozajmice možete realizirati u banci ili poslovnici kreditne tvrtke, no još brži način je da se koristite internetom. Na službenim web stranicama banke ili kreditne tvrtke možete poslati online zahtjev za brzi zajam. To je najbrži način na putu za realizaciju brzog zajma jer sve ispunjavate elektronski i šaljete scan dokumenata elektronskim putem.

Kada sve pošaljete elektronskim putem vaš će zahtjev odmah ući u postupak obrade i biti poslan službi za odobravanje. Ukoliko vaša kreditna sposobnost udovoljava uvjetima banke ili kreditne tvrtke nema zapreke da vaš zahtjev ne bude odobren.

Nakon odobravanja, brzi zajam će biti na vašem tekućem računu u vrlo kratkom periodu. Odmah nakon što primite obavijest putem e-maila ili sms-a novac će biti transferiran na vaš račun, te sa njim možete raspolagati prema vašim potrebama zbog kojih ste i dizali zajam, te na taj način riješiti svoju financijsku situaciju za koju ste još jučer mislili da je nerješiva ili da je teško rješiva.

Poruke i komentari zadovoljnih klijenata

Traženi novac sam dobila nakon 25 minuta od prijave. Nikad brža usluga. Hvala na pomoći.

Mihaela, Pokupsko

Nikada niti jednog problema s vama. Četvrti put koristim vaše usluge i čini mi se da je svaki puta sve bolje i bolje.

Verica, Varaždin

Istaknula bi vrlo ljubazno osoblje koje mi je izašlo u susret kada sam dobila otkaz i kasnila jedan mjesec s otplatom rate.

Jozefina, Zagreb

Htio bi se zahvaliti jer ste me spasili od blokade. Bili ste tu kada su svi drugi pobjegli od mene.

Dinko, Zadar

Brzi zajmovi ODMAH

Bez čekanja u redu, gužve, bez silne papirologije, dodatnih izdataka, javnih bilježnika ... U samo nekoliko klikova do novaca na svom računu ISTI dan. Isprobaj i uvjeri se.