Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti

Znate li što su nenamjenski krediti?

Nenamjenski krediti jako dobro dođu svakome koji ima nepredvidive izdatke koje ne može pokriti svojim budžetom a da istovremeno nisu velikog iznosa. Tako npr. se može javiti potreba za financiranjem uređenja kuhinje, ili je potreban popravak auta zbog automobilske nesreće, ili pak neželjeno visoki troškovi liječenja itd. Za svaki od takvih slučajeva i za mnoge druge, nenamjenski krediti su odlično rješenje jer vam omogućuju brz i jednostavan pristup potrebnom kreditu. Naime, postupak kod odobravanja stambenog kredita puno je duži i složeniji s obzirom na to da se radi o visokim iznosima. U tom slučaju, vaša kreditna sposobnost treba biti dobra, morati pružiti osiguranje kredita i tome slično. Stvar je puno jednostavnija kod nenamjenskog kredita jer u tom slučaju banka ne kontrolira za koju ćete svrhu koristiti kredit. Iznosi su također manji od stambenih kredita te je samim time postupak jednostavniji. Imajte na umu da je kamata za nenamjenske kredite nešto veća nego kod kamate za stambene kredite.

Nenamjenski krediti za lako rješavanje svojih financijskih potreba

Ako vam iz bilo kojeg razloga treba kredit, a iznos koji vam je potreban nije visok poput kredita za stan, idealna vrsta kreditiranja u tom slučaju su nenamjenski brzi krediti. Naime, namjenski kredit ima točno određenu svrhu za koju se može koristiti. S druge strane, prilikom davanja nenamjenskog kredita nitko vas neće pitati za koju svrhu ćete ga koristiti te ste potpuno slobodni potrošiti taj novac kako god želite. Pri tom naravno morate paziti na sve ugovorne odredbe kredita kojeg uzimate poput fiksne ili promjenjive kamatne stope, eventualnih penala za raniju otplatu kredita i tome slično. Isto tako, uvijek je korisno napraviti financijski plan i biti siguran da ćete moći isplaćivati takav kredit kroz ugovoreno razdoblje. Pomno isplanirani načini otplate su siguran put u kreditni odnos bez stresa. Nenamjenski krediti se također mogu i osigurati za izvanredne slučajeve poput otkaza i tome slično. Ako niste skloni riziku i želite biti potpuno opušteni, preporučujemo uzimanje takvog osiguranja.

Nenamjenski krediti brzo i jednostavno na vašem računu

Ukoliko ste pročitali sve prethodno navedeno, pažljivo izračunali i procijenili da možete uzeti i otplaćivati nenamjenski kredit, voljni ste pročitati sve ugovorne odredbe i zatražiti pomoć stručnjaka ukoliko vam neke odredbe nisu jasne, u tom slučaju se vjerojatno još pitate iz kojeg izvora da uzmete nenamjenski kredit. Naime, nenamjenski krediti su kredite opcije dostupne na svakom koraku, od svake banke. Teško je stoga znati koju banku točno odabrati. Na vama je da procijenite ugovorne uvjete svake od banaka, pročitate dojmove na forumima, a tek onda donesete informiranu odluku. Pri tom se ne trebate voditi samo najnižom kamatnom stopom, već je potrebno uzimati i faktore poput fiksne ili promjenjive kamatne stope, roka otplate, penala za prijevremeno plaćanje, davanja osiguranja kredita i čitav niz drugih faktora. Tek kada ste pomno izvagali sve opcije, nenamjenski krediti mogu postati vaši. Odlična vijest je što je mnogo nenamjenskih kredita dostupno i online, što znači da ćete brzo i jednostavno iz udobnosti vlastitog doma doći do kredita.

Poruke i komentari zadovoljnih klijenata

Traženi novac sam dobila nakon 25 minuta od prijave. Nikad brža usluga. Hvala na pomoći.

Mihaela, Pokupsko

Nikada niti jednog problema s vama. Četvrti put koristim vaše usluge i čini mi se da je svaki puta sve bolje i bolje.

Verica, Varaždin

Istaknula bi vrlo ljubazno osoblje koje mi je izašlo u susret kada sam dobila otkaz i kasnila jedan mjesec s otplatom rate.

Jozefina, Zagreb

Htio bi se zahvaliti jer ste me spasili od blokade. Bili ste tu kada su svi drugi pobjegli od mene.

Dinko, Zadar

Brzi zajmovi ODMAH

Bez čekanja u redu, gužve, bez silne papirologije, dodatnih izdataka, javnih bilježnika ... U samo nekoliko klikova do novaca na svom računu ISTI dan. Isprobaj i uvjeri se.