Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.02.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti

Brzi krediti namjena

Brzi krediti imaju namjenu da osiguraju potreban iznos novca građanima kojima je u kratkom vremenskom periodu potrebna gotovina. Brzi krediti će biti vrlo brzo odobreni i imat ćete potreban novac koji vam nedostaje.

Svakakve životne situacije nas mogu dovesti do narušavanja postojeće financijske situacije. Nepredviđeni troškovi koji nisu mali mogu se dogoditi svakodnevno, iznenadni kvar automobila, kvar na nekom kućanskom aparatu koji se ne može popraviti, te je jedino rješenje kupovina novog aparata i slično.

No ne moraju iznenadni troškovi biti jedini razlog za uzimanje brzih kredita, već ste na primjer pronašli povoljni turistički aranžman za destinaciju koju već dulje vrijeme želite obići, pa takvu priliku ne možete propustiti. I u takvim situacijama rješenje brzih kredita je tu da vam pomogne i da na brz način dođete do gotovine koju ćete otplaćivati u dogovorenom roku. Osnovna namjena brzih kredita je da brzo riješe nedostatak novca u vašem kućnom ili poslovnom budžetu kada van novca nedostaje da budete likvidni.

Brzi krediti uvjeti

Uvjeti koji se daju prilikom ponude brzih kredita mogu biti različiti kod različitih banaka i kreditno financijskih institucija. Brzi krediti se mogu dobiti pod vrlo povoljnim uvjetima s obzirom da se radi o nenamjenskim gotovinskim kreditima.

Razlog za takvu kamatnu stopu i kratak period otplate su i manji iznosi kredita koji se diže. U pravilu se radi o kreditima u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR, te se prema tome i određuje rok otplate na način da se dogovara otplatna rata kredita koja će za vas biti moguća za otplatu bez kašnjenja.

Od ostalih uvjeta, brzi krediti ne zahtijevaju posebnu dokumentaciju osim osobne iskaznice kojom ćete dokazati da imate više od 18 godina i da imate hrvatsko državljanstvo. Vrlo rijetko za ovu vrstu kredita će vam biti potrebne isplatne liste ili potvrde poslodavca.

Brzi krediti kako do realizacije

Brzi krediti se mogu realizirati na vrlo brz i jednostavan način jer ne zahtijevaju veliku papirologiju, te ih je moguće zatražiti bez odlaska u bankovnu poslovnicu putem web stranice online.

Dovoljno je da pronađete na internetu službenu web stranicu banke ili kreditno financijske agencije, te pošaljete upit ili predate zahtjev ukoliko ste već upoznati sa uvjetima koje možete od njih dobiti. Zahtjev se predaje online kao i scan osobne iskaznice, te ćete u zahtjevu navesti svoje osobne podatke, te podatke o iznosu kredita, željenom roku otplate i ostale informacije koje će od vas tražiti.

Vaš će zahtjev biti automatski zaprimljen i predan u daljnju obradu. Nakon što zahtjev prođe procedure odobravanja, vrlo brzo će vam stići odgovor da li vam je kredit odobren ili nije. Brzi krediti se realiziraju brzo, te novac može biti na vašem računu u iznenađujuće kratkim vremenskim rokovima, ponekad je to 15 minuta, ponekad pola sata, a ponekad će do realizacije proći i 24 sata.

Poruke i komentari zadovoljnih klijenata

Traženi novac sam dobila nakon 25 minuta od prijave. Nikad brža usluga. Hvala na pomoći.

Mihaela, Pokupsko

Nikada niti jednog problema s vama. Četvrti put koristim vaše usluge i čini mi se da je svaki puta sve bolje i bolje.

Verica, Varaždin

Istaknula bi vrlo ljubazno osoblje koje mi je izašlo u susret kada sam dobila otkaz i kasnila jedan mjesec s otplatom rate.

Jozefina, Zagreb

Htio bi se zahvaliti jer ste me spasili od blokade. Bili ste tu kada su svi drugi pobjegli od mene.

Dinko, Zadar

Brzi zajmovi ODMAH

Bez čekanja u redu, gužve, bez silne papirologije, dodatnih izdataka, javnih bilježnika ... U samo nekoliko klikova do novaca na svom računu ISTI dan. Isprobaj i uvjeri se.