Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 26.02.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti danas su lako dostupni

Danas je gotovo nemoguće zamisliti odrasli život bez upotrebe kredita. Iako se možda radi o svojevrsnom nužnom zlu, činjenica je da su krediti zaslužni za to da si možemo priuštiti neke i te kako bitne stvari u životu. Rijetko tko ima dovoljno velika primanja ili ušteđevinu uz koju bi si mogao priuštiti novi stan ili automobil koji će platiti u gotovini. Svrha kredita je takva da omogući ljudima da dođu do novaca onda kada im je najpotrebniji i da obave neke veće kupovine. Bilo kakve veće iznose je daleko lakše vraćati kroz obročnu otplatu nego da morate iskeširati sve odjednom. U današnjem svijetu su dostupni krediti specijalizirani za bilo kakvu svrhu no jedni od najpopularnijih su gotovinski krediti. Ono što je specifično s njima je da svi zapravo funkcioniraju kao nenamjenski krediti. To za vas znači da vam gotovinski krediti pružaju novac možete trošiti kako god vam najbolje odgovara, bez da morate pravdati svoje troškove.

Gotovinski krediti u kratkom roku

Za razliku od specifičnih kredita kao što su primjerice stambeni, gotovinski krediti su takvi da se generalno ne uzimaju na pretjerano dugi rok otplate. Ovdje se ne radi o kreditima koje vam daje banka i koji se otplaćuju pola života već je rok znatno kraći kako bi ih se čim prije mogli osloboditi. Radi kraćeg roka vraćanja, gotovinski krediti se mogu i ponešto lakše i brže ostvariti nego neki oblik namjenskog kredita. Bitno je samo znati gdje je najbolje obratiti se kako bi novac došao do vas u čim je moguće kraćem roku. Banke su vam možda prva pomisao no banke sa sobom nose određene probleme radi svog staromodnog načina poslovanja. Bilo kakvo odobravanje pozajmice u banci podrazumijeva višestruke odlaske u poslovnicu, čekanje u redovima i skupljanje omanjeg brda papirologije. U konačnici to znači da morate utrošiti puno vremena i živaca kako bi sa bankom nešto postigli. No banke danas više ne drže monopol nad kreditima te postoje i bolje opcije.

Gotovinski krediti preko interneta

U posljednjih nekoliko godina sve veći udio kreditnih potreba građana preuzimaju ovlaštene kreditne kuće. Radi se o modernoj alternativi bankama koje se koncentriraju na to da vam omoguće izrazito brz pristup novcu uz kratak rok otplate. Kreditne kuće su osmišljene sa svrhom da izbjegnu svu nepotrebnu birokraciju koja se inače veže uz klasično ostvarivanje kredita. Od vas se ne zahtjeva odlazak u poslovnicu niti čekanje u redovima jer se cijela procedura može u potpunosti obaviti iz udobnosti vlastita doma. Naime, kreditne kuće posluju ekskluzivno preko interneta što znači da se gotovinski krediti mogu zatražiti u bilo kojem trenutku dok god imate pristup internetu i smartphone ili računalo pri ruci. Ovo znatno olakšava život svima kojima je potreban brzi novac. Gotovinski krediti preko interneta mogu se isplatiti već u manje od 24 sata od kad ste poslali prijavnicu, a na vama je samo da posjetite stranicu odabrane kreditne kuće i upišete podatke koji se od vas traže.

Poruke i komentari zadovoljnih klijenata

Traženi novac sam dobila nakon 25 minuta od prijave. Nikad brža usluga. Hvala na pomoći.

Mihaela, Pokupsko

Nikada niti jednog problema s vama. Četvrti put koristim vaše usluge i čini mi se da je svaki puta sve bolje i bolje.

Verica, Varaždin

Istaknula bi vrlo ljubazno osoblje koje mi je izašlo u susret kada sam dobila otkaz i kasnila jedan mjesec s otplatom rate.

Jozefina, Zagreb

Htio bi se zahvaliti jer ste me spasili od blokade. Bili ste tu kada su svi drugi pobjegli od mene.

Dinko, Zadar

Brzi zajmovi ODMAH

Bez čekanja u redu, gužve, bez silne papirologije, dodatnih izdataka, javnih bilježnika ... U samo nekoliko klikova do novaca na svom računu ISTI dan. Isprobaj i uvjeri se.