Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

Brze pozajmice

Brze pozajmice za hitne slučajeve

Svatko od nas se barem jednom do sada našao u nepovoljnoj situaciji gdje vam je pod hitno trebao novac, a niste imali opcije gdje možete sigurno, brzo i jednostavno posuditi ih. U današnje vrijeme, takvi scenariji su sve češći zbog današnje situacije u svijetu gdje prevladava opća ekonomska kriza i cijene samo rastu, dok nam plaće ostaju ili iste ili se čak smanjuju. Zbog toga je postalo veoma lako da upadnete u neku sitnu krizu gdje imate hrpu dugova, a premalo novaca da to sve pokrijete na vrijeme i u cijelost. Zbog toga su brze pozajmice postale tako popularne jer vam omogućavaju da bez problema i puno čekanja riješite svaki problem i uspješno se osovite natrag na svoje dvije noge. Više niti jedan problem ne mora biti nemoguć za riješiti, jer uz brze pozajmice svaki problem se može lako i jednostavno riješiti, i to sve kroz par klikova preko vašeg mobitela!

Brze pozajmice za sve potrebe

Brze pozajmice su jedno od najboljih načina kako da brzo dođete do novca kada vam je to najpotrebnije. Dostupne su vam kod kreditne kuće, kao i kod drugih financijskih institucija. Puno su jednostavnije brze pozajmice za ugovaranje za razliku od klasičnih kredita u banci. Cijeli proces se odvija putem interneta, te ne morate niti u jednom trenutku napustiti svoj dom. Kod klasične banke biste proveli tjednima kod njih, te ujedno morate prikupiti razne dokumente. Uz to, odobrenje kredita kod banke vam nije zagarantiran, jer banke drže visoke kriterije. Kod kreditne kuće svatko možete dobiti bez obzira na uvjete. Bilo da ste zaposleni na puno ili pola radnog vremena na određeno ili neodređeno, te da li možda radite preko student servisa ili ste već u mirovini, brza pozajmica u kreditnoj kući vam je i dalje zagarantirana. Upravo zbog toga su njihove pozajmice tako popularne jer uvijek možete na njih računati kada vam iskrsne neočekivani trošak!

Brze pozajmice u par klikova

Od brze pozajmice vas dijeli samo nekoliko klikova. Sve što trebate napraviti kako biste dobili novce na račun jest da ispunite njihov kratki zahtjev putem web stranice od kreditne kuće. Proces ugovaranja brze pozajmice se sastoji od odabira pozajmice koja vam treba, ispunjavanja prijavnog obrasca i slanje preslike vaše osobne iskaznice i vaše kartice od tekućeg računa. Kada ste im to sve poslali, proces obrade vašeg zahtjeva kreće odmah. Već unutar 15 minuta možete očekivati povratne informacije od kreditne kuće. Čim vam odobre pozajmicu, odmah će vam isplatiti cijeli iznos na vaš navedeni tekući račun. Primljene novce možete odmah početi koristiti, što je odlično ako vam je novca pod hitno potreban. Nema više dugog čekanja u redu i mučenja sa stalnim odlascima do banke te skupljanje raznih nepotrebnih papira. Ovdje će vam samo trebati dva dokumenta, Internet i vaš pametni telefon. U svega par minuta možete si osigurati pozajmicu te riješiti bilo koji financijski problem!

Poruke i komentari zadovoljnih klijenata

Traženi novac sam dobila nakon 25 minuta od prijave. Nikad brža usluga. Hvala na pomoći.

Mihaela, Pokupsko

Nikada niti jednog problema s vama. Četvrti put koristim vaše usluge i čini mi se da je svaki puta sve bolje i bolje.

Verica, Varaždin

Istaknula bi vrlo ljubazno osoblje koje mi je izašlo u susret kada sam dobila otkaz i kasnila jedan mjesec s otplatom rate.

Jozefina, Zagreb

Htio bi se zahvaliti jer ste me spasili od blokade. Bili ste tu kada su svi drugi pobjegli od mene.

Dinko, Zadar

Brzi zajmovi ODMAH

Bez čekanja u redu, gužve, bez silne papirologije, dodatnih izdataka, javnih bilježnika ... U samo nekoliko klikova do novaca na svom računu ISTI dan. Isprobaj i uvjeri se.