Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice do 2000 EUR

Brze pozajmice do 15000 kn

Brze pozajmice do 2000 EUR – brzo rješenje za sve stvari

Kada nam blagdani pokucaju na vrata, ili se bliže neke veća slavlja, svi mi dobro znamo koliko to samo siše novca. Posebice kada dođu božićni blagdani ili kada je vjenčanje u pitanju, za oba dva slučaja trošimo više nego ikada jer želimo se dobro provesti i da svi budu sretni i zadovoljni. No, živimo u zemlji koja ima zapravo visoke standarde, dok su nam plaće male i nedovoljne za lagodan život. Stoga ljudi moraju ponekad posezati za drugim opcijama kako bi si priuštili sve što žele, bez da zalaze u velike dugove. Zato su brze pozajmice do 2000 EUR idealno rješenje, jer možete lako i bez problema doći do ove pozajmice i dobiti točno onoliko koliko vam treba bez da banke ili posudbe od obitelji. Brze pozajmice do 2000 EUR se lako ugovaraju te ne iziskuju od vas puno papirologije niti ne morate ispunjavati razne kriterije kao što to banke rade.

Brze pozajmice do 2000 EUR – do pozajmice bez jamca i papirologije

Prednost kod brze pozajmice do 2000 EUR je što se njena sredstava mogu koristiti u bilo koje svrhe te pritom ne morate reći svojem bankaru niti kreditnoj kuću za što vam treba pozajmica i kako mislite trošiti pozajmicu. Na ovaj način imate punu diskreciju i nitko vas ne bude ništa pitao. To je prednost kod brze pozajmice do 2000 EUR koje nude kreditne kuće, jer možete brzo, lako, diskretno i sigurno doći do novca kada vam je to najpotrebnije. Nitko od nas ne voli posuđivati novce od obitelji ili prijatelja, jer osim što vam odnos može potencijalno doći na kušnju, ujedno dajete im u uvid vaše financije i znaju da ne stojite najbolje s novcima. Zato su kreditne kuće tako popularne jer znate da vas ovdje nitko ne bude osuđivao i bez problema će vam odobriti zahtjev. Cijeli proces ugovaranja se odvija online i možete im u bilo koje doba poslati zahtjev, a oni će u najkraćem roku obraditi vaš zahtjev!

Brze pozajmice do 2000 EUR – jednostavno i brzo online ugovaranje

Kreditne kuće su vam puno bolja opcija od banke. Postoje mnogobrojni razlozi zbog čega je tako, a prvo je to što kreditna kuća za razliku od banke ne drži visoke kriterije i uvjete prema kojima će vam odobriti pozajmicu ili kredit. Kod kreditne kuće je jedino bitno to da imate redovna primanja bilo kojeg tipa i da imate otvoren i neblokiran tekući račun. To je sve! Ujedno, za brze pozajmice do 2000 EUR neće vam trebati niti jamac ili sudužnik kao niti puno papirologije. Sve što vam je potrebno od papira su vam osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Za brze pozajmice do 2000 EUR se možete već sada prijaviti, čak i ako je kod vas trenutno 3 sata ujutro! Možete brze pozajmice zatražiti bilo kada i bilo gdje putem web stranice od kreditne kuće. Samo im pošaljete ispunjeni prijavni obrazac uz preslike dokumenata i oni će u najbržem roku obraditi vaš zahtjev. Već za 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu pozajmice!