Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice do 3000 EUR

Brze pozajmice do 20000 kn

Brze pozajmice do 3000 EUR – riješite dugove jednim potezom

Neočekivane financijske nedaće se svakome od nas može dogoditi, i to vrlo često bude onda kada najmanje to očekujete. Primjerice, može vam se dogoditi neki neočekivani kvar na vašem automobilu i morate pod hitno riješiti taj kvar jer vam je auto neophodan. Ili s druge strane ste pozvani na vjenčanje od svojeg najboljeg prijatelja, a vi nemate novca kako biste si kupili odjeću za ovu prigodu niti kako biste mogli kupiti neki lijepi poklon za mladence. Ne brinite, niste jedini kojima su se ovakvi scenariji dogodili. Sreća je ta što danas imamo puno više opcija od kuda možemo posuditi novac, a da nisu vaša obitelj ili banka u pitanju. Kreditne kuće i druge financijske institucije su nam olakšale način kako može do brze pozajmice do 3000 EUR doći, bez da pritom morate izgubiti puno vremena i živaca na to. U svega 15 minuta možete si osigurati novac iz udobnosti vašega doma te sanirati bilo koji trošak koji vas je zahvatio. Upravo tako, toliko je jednostavno za doći do brze pozajmice do 3000 EUR, a u nastavku ćemo vam reći malo više o ovoj temi.

Brze pozajmice do 3000 EUR – rješenje za sve građane

Brze pozajmice do 3000 EUR su savršena solucija kada vam je novac pod hitno potreban, te ne želite gubiti vrijeme čekajući u redu ili mučiti se sa skupljanjem raznih potrebnih dokumenata. Kreditne kuće su se pobrinule za vas da cijeli postupak ugovaranja pozajmice bude što jednostavniji i brži kako biste mogli doći do novca za čas vremena. Ukoliko ste pokušali do sada dobiti zajam u banci, onda ste jako dobro upoznati s time da njihova procedura traje obilno dugo, te je veoma komplicirano dobiti odobrenje zajma zbog strogih uvjeta i kriterija. Morate imate dobar kredibilitet, čist i uredan tekući račun, dobru kreditnu povijest, te biti zaposleni na puno radno vrijeme i na neodređeno vrijeme kako biste možda dobili zajam u banci. Kod kreditne kuće je to puno jednostavnije, jer za njihove brze pozajmice do 3000 EUR bitno je samo da imate redovna primanja kao i otvoren tekući račun koji nije blokiran i zaštićen.

Brze pozajmice do 3000 EUR – jednostavno online ugovaranje pozajmice

Zbog velikog napretka u tehnologiji, mnogobrojne stvari su nam olakšane te ih sada možemo veoma lako bez ikakvog problema obaviti i od doma. Jedno od takvih stvari je ugovaranje brze pozajmice do 3000 EUR koju sada možete dobiti i putem interneta bez da morate se pomaknuti sa svojega kauča. U svega par minuta možete si osigurati svoj novac i riješiti bilo koje troškove ili dugove koje imate! Brze pozajmice do 3000 EUR se ugovaraju putem web stranice od kreditne kuće. Proces ugovaranja počinje tako da odaberete iznos i rok otplate pozajmice, ispunite prijavni obrazac te im skupa s obrascem pošaljete presliku osobne iskaznice i kartice od tekućeg računa. Obrada zahtjeva za pozajmicu traje veoma kratko, te već za 15 minuta od slanja zahtjeva možete očekivati odobrenje kao i isplatu same pozajmice. Ovo je odlično rješenje ukoliko vam pod hitno treba novac, a nemate vremena na pretek i hitno morate riješiti dug.