Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate

Znate li što su brze pozajmice na rate?

Ne postoji bez razloga uzrečica da znanje o financijama predstavlja jedno od najvažnijih znanja koje možete imati. Naime, upravo ako razumijevate to područje ljudske djelatnosti možete maksimizirati svoju zaradu i maksimalno očuvati svoj novac. Tako je jedna od lekcija financija da pomno planirate budžet te da imate štednju za slučaj nepredvidivih troškova. Ipak, to je lakše reći nego učiniti. Naime, nerijetko kada uz sve pomno planiranje troškovi koji nas zahvate budu veći od budžeta kojeg imamo. Upravo u takvim slučajevima od pomoći nam mogu biti brze pozajmice na rate. Znate li o čemu se radi? Brze pozajmice na rate vam mogu brzo i lako pomoći da se trenutno oslobodite velikog rashoda. Dobra stvar je što dan novac možete potrošiti za svrhu za koju želite. Naravno, pozajmica se ne daje besplatno te ju je potrebno vratiti, na rate, uz određeni kredit. Više o svim pojedinostima ugovornog odnosa možete saznati na stranici zajmodavca.

Sve što trebate znati za brze pozajmice na rate

Ako vas zanima kako brze pozajmice na rate mogu postati vaše, u nastavku ćemo opisati postupak. Najprije trebate odabrati zajmodavca koji vam najviše odgovara svojim ugovornim uvjetima. Nadalje, većina tih zajmodavaca će brze pozajmice na rate davati online putem. Stoga ćete se morati registrirati i upisati osobne podatke. Nakon toga ćete poslati prijavu i vjerojatno će u kratkom roku biti odobrena vaša registracija. Ono što iduće slijedi jest odabir iznosa kredita i roka otplate. U tome često može pomoći online kalkulator kredita kojeg neke stranice imaju. Nakon što ispunite sve navedeno, što ne bi trebalo uzeti puno vremena, na vaš tekući račun u banci će vam pristići željeni novac. Pri odabiru zajmodavca morate paziti na transparentnost poslovanja, sigurnost, dobru korisničku podršku i najvažnije od svega: povoljne kreditne uvjete. Ako vam bilo što nije jasno, slobodno potražite pomoć stručnjaka koji je neovisan i koji vam može rastumačiti pojmove koje ne razumijete i dati vam savjet.

Kako do brze pozajmice na rate?

Ako ste slučaju na internetu upisali pojam kako do brze pozajmice na rate, primijetili ste da postoji veliki broj različitih zajmodavaca koji nude pozajmice. Neki od njih su banke, dok su drugi ostale pravne pa i fizičke osobe. Pri odabiru zajmodavca morate imati na umu sljedeće. Banke su najsigurniji oblik kreditiranja jer prolaze detaljne provjere HNB-a te predstavljaju tzv. “institucije” koje svojom veličinom i reputacijom jamče da nemate razloga za brigu. S druge strane, različite male privatne firme ili pak fizičke osobe predstavljaju zajmodavce o kojima vi ne znate apsolutno ništa. Drugim riječima, ne znate jesu li transparentni i koliko će biti zaštićena vaša prava. Upravo zato, potrebno je takve brze pozajmice na rate detaljno analizirati. Dobro je proučiti forume i iskustva prijašnjih korisnika. Potrebno je i u sudskom registru provjeriti o kakvoj se firmi radi i jednom riječju saznati što više informacija o toj firmi, a tek onda donijeti svoju odluku.