Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke kada ne želite da vam banka pokupi novac

Vaš tekući račun je u neredu i vjerojatno pred blokadom, trebate hitno gotovinu da pozatvarate sve minuse i dugovanja, ali želite i da vam nešto ostane za druge potrebe. Znate za isplate zajmova na tekući račun, ali onda znate da vam nijedan novčić neće ostati za neplaćene račune i ostale urgencije. Ima tome lijeka, vama trebaju brze pozajmice na ruke kada ne želite da vam banka pokupi novac od zajma sa vašeg tekućeg računa.

Ako ste već u blokadi, opet vam trebaju brze pozajmice na ruke inače ovrhe pometu sve iznose koji se pojave na vašem tekućem računu, a na vaš zaštićeni račun ništa nitko ne može uplatiti. To je drama ovršenih i blokiranih, svi krugovi su zatvoreni, srećom isplata zajmova i pozajmica se može dogovoriti na ruke ili na neku od prepaid kartica. Kreditna procedura je ista kao i kod isplate na račun, samo u roku od 15 minuta odobreni iznos dobijete na ruke.

Brze pozajmice na ruke i kada želite zatvoriti minus po računu

Velika prašina se podigla oko bankarskih prešutnih minusa kada su banke skandalozno i iznenada zatražile potpuno podmirenje duga odjedanput. Tražite brze pozajmice na ruke i kada želite zatvoriti minus po računu, ali opet želite da vam od posuđenog iznosa jedan dio novca ostane i za druge hitne situacije, a samo isplata na ruke vam to omogućava. Jasno, to trebate naglasiti već kod predaje zahtjeva za pozajmicu, da ne bi bilo nesporazuma oko isplate pozajmice.

Sva plaćanja su vam u zastoju ili zakašnjenju, režije, struja, plin, telefon, internet, dječji vrtić. Puno je to različitih prioriteta, zato trebate brze pozajmice na ruke, jer vam samo takva isplata zajma pomaže da podmirite puno, vrlo različitih potreba iz istog izvora. Obzirom da u nebankarskim kreditnim kućama takva opcija postoji, vi je samo trebate na vrijeme zatražiti. Kod saniranje štete na autu nakon prometne nesreće morate platiti, rezervne dijelove, automehaničara, autolimara, vulkanizera, autolakirera i sve to iz jednog izvora.

Brze pozajmice na ruke zbog iznenadnog smrtnog slučaja

Puno različitih, ponekada i bolnih i dramatičnih događaja vas može dovesti u situaciju da posudbu novca trebate na ruke. Brze pozajmice na ruke zbog iznenadnog smrtnog slučaja u obitelji su jedan od češćih razloga za upravo takvu posudbu gotovine na ruke. Ako preminula osoba nema uplaćivanu posmrtnu pripomoć, troškovi pokopa mogu biti jako veliki, a takav crni fond nema nitko. Potrebno je platiti lijes i ostalu pogrebnu opremu, cvijeće, svećenika, glazbu i sam pokop.

Naravno nisu samo tužni događaji vezani uz iznenadne i neplanirane troškove, ima i onih veselih iznenađenja kao što su iznenadna vjenčanja i za njih se često uzimaju brze pozajmice na ruke. U vremenima kada se mladi sve kasnije i sve rjeđe vjenčavaju to sretno iznenađenje, ali i košta. Ma kako skromno vjenčanje bilo neke stvari ipak morate kupiti i neke usluge također, a na vjenčanjima i na sprovodima se nitko ne želi osramotiti i javno pokazati da je u totalnoj besparici.