Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca

Što su brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca su krediti koje dižete na manje iznose za koje vam neće biti potrebni jamci niti drugi oblici osiguranja naplate. Jamci su osobe koji zapravo jamče da će ukoliko vi na vrijeme ne otplaćujete kredit preuzimaju na sebe obavezu plaćanja vašeg kredita. Naravno, danas pronaći jamca da vam bude jamac za kredit je poprilično teško. Prvo zato što smo svi na neki način zaduženi, a drugo nitko nema novaca da otplaćuje tuđe kredite pa ljudi nevoljko pristaju nekome biti jamac.

Brzi krediti bez jamaca su stoga vrlo povoljna opcija jer za dizanje kredita nije potrebno imati jamca da biste kredit dobili. S obzirom da se radi o manjim iznosima kredita jamci nisu potrebni jer se ovakvi krediti uzimaju na kraći rok otplate i na manje iznose. Upravo zato banke i drugi kreditori smatraju da je rizik nizak, te stoga ne traže dodatna osiguranja za ovakve vrste kredita, što uvelike olakšava cijeli postupak.

Brzi krediti bez jamaca brže do kredita

Brzi krediti bez jamaca su mogućnost dobivanja kredita manjih iznosa na vrlo brz i jednostavan način. S obzirom da se ne radi o velikim iznosima i radi se o kratkom roku otplate, kreditori za ovakve kredite ne traže jamce kao kod stambenih ili gospodarskih kredita.

Brzi krediti bez jamaca omogućavaju da je sam postupak obrade i odobravanja pojednostavljen, te je od zahtjeva do realizacije brzog kredita vrlo kratak vremenski period. Taj period može biti pola sata, do par sati ukoliko zahtjev predajete tokom tjedna u radnom vremenu. Za odobravanje sve što vam treba je da imate više od 18 godina, hrvatsko državljanstvo, te da vaša kreditna sposobnost nije narušena.

Ukoliko imate kreditnu sposobnost, sposobnost da vraćate posuđen novac vaš će zahtjev biti vrlo brzo obrađen i brzi kredit će vam biti vrlo brzo odobren. Novac će biti na vašem tekućem računu i prije nego što ste se nadali, te sa tim novcem možete dalje raspolagati prema vašim planovima jer se radi o nenamjenskim kreditima.

Brzi krediti bez jamaca uvjeti

Osim već par navedenih osnovnih uvjeta, punoljetnost, državljanstvo i kreditna sposobnost, ostali uvjeti su vezani uz visinu vaših primanja. Brzi krediti bez jamaca se odobravaju ukoliko imate dovoljno velika primanja da možete otplaćivati dogovorenu ratu kredita. Zapravo visina primanja određuje vašu kreditnu sposobnost kao i trenutna zaduženost ukoliko imate već prije dignutih kredita ili pozajmica.

Rok otplate kao jedan od uvjeta će ovisiti o iznosu kredita koji želite dignuti, a može biti od 30 dana do čak i 365 dana. Kod velike većine kreditora kamatna stopa se kreće od 5 do 7%, no kada odlučite dizati kredit zatražite nekoliko ponuda iz različitih izvora kako biste odabrali za vas najpovoljniju varijantu.

Brzi krediti bez jamaca su povoljna opcija jer ne morate tražiti nekoga da vam bude jamac, niti plaćati jamstvo za dizanje kredita. Kod ovakvih kredita dodatna osiguranja naplate nisu potrebna jer se radi o brzim otplatama manjih iznosa kredita koje želite dignuti za svoje potrebe.