Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti online

Brzi krediti online

Brzi krediti online za brzi put do novca

Brzi krediti online omogućavaju vam da na brz način dođete do novca. U situaciji kada vam je hitno potrebna gotovina zbog nekog nenadanog troška, kvara ili samo želite realizirati putovanje za koje nikako da sakupite novac, brzi krediti su vam na raspolaganju. Uz pomoć brzih kredita zapravo ćete štedjeti novac za koji ćete ipak trebati platiti naknadu, kamatu.

Iako su brzi krediti online najbrži način kako da dođete do potrebne gotovine, kreditor koji će vam novac dati zaračunat će vam naknadu za korištenje novca, kamatnu stopu koja zapravo predstavlja cijenu posudbe novca. Brzi ćete kredit otplaćivati prema dogovorenom roku otplate u visini rata koje možete uredno vraćati na vrijeme.

Kod ovakve vrste kredita iznos posuđenog novca u pravilu nije visok stoga se otplate dogovaraju na kraće rokove otplate i bez dodatnih osiguranja naplate i dokumentacije što uvelike pojednostavljuje sam postupak obrade i odobravanja kredita. Zbog brze obrade i brzog odobravanja ova vrsta kredita vam je vrlo brzo na raspolaganju.

Brzi krediti online što vam treba

Pitate se što vam je potrebno da biste došli do brzog kredita? Samo malo vremena i sken osobnog dokumenta. Brzi krediti online se mogu pronaći na službenim web stranicama banka, ali i kreditno financijskih agencija koje se bave potrošačkim kreditiranjem. Osnovna dva uvjeta koja trebate imati su da imate više od 18 godina i da ste hrvatski državljanin.

Sam postupak je vrlo jednostavan, prilikom ispunjavanja zahtjeva trebat ćete dati svoje osobne podatke, poput imena i prezimena, OIB, adresu, kontakt telefon, broj tekućeg računa, broj osobne iskaznice koju ćete trebati i skenirati i poslati uz zahtjev.

Brzi krediti online nakon predaje zahtjeva odlaze u obradu i proces odobravanja. Ovisno o visini brzog kredita koji tražite i vašoj kreditnoj sposobnosti, zahtjev može biti obrađen i odobren u svega nekoliko minuta. Nakon odobravanja novac će biti uplaćen na vaš tekući račun i možete ga koristiti za svoje potrebe zbog kojih ste brzi kredit i dizali.

Brzi krediti online rate i otplate

Brzi krediti online kao i svi drugi krediti imaju svoje uvjete, od kamatnih stopa koje su oko 7%, maksimalna visina iznosa kredita koje ovim načinom možete posuditi novac, rokovi otplate koji su kod nekih kreditora do najduže 180 dana, dok kod drugih mogu biti i do 365 dana.

Rok otplate svaki kreditor određuje za sebe koliko najduže može biti, a najčešće ovisi o iznosu na koji se brzi krediti online dižu.

Kreditna sposobnost je vaša sposobnost vraćanja kredita koji uzimate, a ona ovisi o visini vaših primanja, postojećoj zaduženosti po drugim kreditima, no nemojte zaboraviti da naročito banke gledaju i vašu zaduženost po kreditnim karticama. Možda i niste iskoristili kreditni limit na kreditni karticama ali zaduženost se gleda prema limitu koji vam je dodijeljen po pojedinoj kreditnoj kartici kao da ste ga iskoristili u potpunosti. No, kod brzih kredita kreditori nisu toliko strogi kao da dižete neki veliki kredit poput stambenog kredita.