Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam isplata odmah

Brzi zajam isplata odmah

Brzi zajam isplata odmah prijava online

Brzi zajam isplata odmah se može dobiti jednostavnom prijavom online kojim se postupak odobravanja brzog zajma značajno ubrzava. Ukoliko ste pronašli banku ili kreditnu tvrtku sa uvjetima koji vam odgovaraju možete zahtjev predati online na službenoj web stranici.

U velikoj većini slučajeva bit će potrebna registracija kada prvi puta koristite ove opcije za brzi zajam isplata odmah. Prilikom registracije ćete trebati dati svoje osnovne osobne podatke, ime i prezime, adresu, OIB, broj osobne iskaznice koju ćete trebati i skanirati i poslati online. Od podataka ćete trebati dati i gdje radite ako radite, kolika su vam primanja, te broj tekućeg računa.

Prilikom registracije ćete trebati pročitati i prihvatiti Opće uvjete, odnosno potvrditi da se slažete sa njima. ukoliko ste već koristili ovu stranicu i već ste registrirani, trebate se samo prijaviti i podnijeti novi zahtjev za brzi zajam koji vam treba. Drugi i svaki sljedeći put će vam odobravanje zajmova biti još lakše ukoliko ste prije dizane zajmove uredno otplaćivali.

Brzi zajam isplata odmah uz dobru kreditnu sposobnost

Uz dobru kreditnu sposobnost brzi zajam isplata odmah će biti realiziran doslovce odmah. Upravo zato je potrebna registracija za nove korisnike kako bi se prikupili podaci o vašim primanjima, o statusu zaposlenja, odnosno umirovljenja.

Ujedno će vas tražiti i promet po tekućem računu kako bi provjerili da novac ne trošite na primjer na kockanje ili neograničeno kupovanje, te da se vidi da imate uredna primanja. Uglavnom se traži isplatne liste zadnja tri mjeseca ili promet po tekućem računu zadnja tri mjeseca.

Brzi zajam isplata odmah će vam biti dostupna i na raspolaganju ukoliko je vaša kreditna sposobnost zadovoljavajuća prema uvjetima koji su određeni za pojedine iznose zajmova. Naime, uvjeti i dokumentacija za manje iznose brzih zajmova nisu toliko strogi, koliko kod većih iznosa brzih zajmova jer je kod malih zajmova i rizik manji, dok je kod većih zajmova rizik veći jer se oni dogovaraju na duži rok otplate, te tokom tog dužeg roka otplate se situacija vaše kreditne sposobnosti može i promijeniti.

Brzi zajam isplata odmah u roku 15 minuta

Nakon što ste prošli registraciju online i dali svoje podatke, poslali zahtjev, poslali svu potrebnu dokumentaciju, vašu će kreditnu sposobnost vrlo brzo provjeriti. Kreditna sposobnost je zapravo vaša mogućnost otplate rate na vrijeme, a osnovni uvjet je da imate redovita primanja, te da ne trošite novac nerazumno.

Nakon što vam se odobri brzi zajam isplata odmah se može realizirati u roku od 15 tak minuta nakon što ste dobili obavijest o odobravanju brzog zajma. Brzi zajam će biti uplaćen na vaš tekući račun, koji ne bi trebao biti blokiran niti zaštićeni, no i to će se provjeriti prilikom provjeravanja kreditne sposobnosti.

Brzi zajam isplata odmah se možda neće moći realizirati u roku 15 tak minuta ukoliko ste zahtjev poslali nakon radnog vremena poslovnice ili vikendom, no prvi radni dan koji slijedi će zahtjev biti obrađen i brzi zajam će biti isplaćen na vaš tekući račun u vrlo kratkom roku i bit će vam na raspolaganju za korištenje.