Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu ostvari i zaboravi na stres!

Kada je potreban euro više, mnogi od nas u potrazi su za kreditom ili zajmom kojeg će ostvariti što prije. U današnje vrijeme takvi su krediti odnosno zajmovi vrlo rijetko, odnosno proces da bismo jedan dobili obično traje. To je vjerojatno rezultat niza čimbenika i činjenice da je kapitalizam u zreloj fazi – svi živimo od novaca koje nemamo te svi želimo uživati u modernom načinu života koji obuhvaća mnogo dodatnih troškova. Naši preci nisu plaćati račun za mobitel, nisu plaćali nikakav internet, a isto tako nisu morali ulagati sredstva u održavanje i popravak osobnih vozila. Život danas mnogo je lakši nego prije, no isto tako je puno skuplji. Upravo je zato brzi zajam na osobnu odlično rješenje. Radi se o zajmovima koje možete ostvariti vrlo brzo, a procedura je svedena na goli minimum, odnosno samo uz predočenje osobne iskaznice. Brzi zajam na osobnu možete lako ostvariti putem web oglasa ili preko davatelja usluga fizički.

Brzi zajam na osobnu zaobilazi duge procedure!

Kod zajmova na drugim mjestima obično morate prolaziti duge procedure koje zahtijevaju puno papirologije i potpisivanja dokumenata. Kod brzog zajma toga nema te ćete moći odmah raspolagati s novcem kojeg ste tražili. Brzi zajam na osobnu zaobilazi sve te procese te će novac sjesti na Vaš račun već sat vremena nakon postignutog dogovora. Brzi zajam na osobnu također ne skriva dodatne naknade i troškove – kako je procedura minimalna, tako je sasvim logično da niste dužni plaćati dodatne provizije davatelju usluge. Osim toga, kod ovakvih zajmova nema straha od rizika jer se radi o malim zajmovima koje je lako vratiti. Kamata je slična onima u banci, a uvijek možete otplatiti zajam u kratkom vremenskom roku pa čak možda ne platiti ikakvu kamatu. Vrlo je jednostavno pronaći brzi zajam danas, jedino što trebamo učiniti je maknuti se od standardnih oblika uzimanja zajma i potražiti novac na drugim mjestima. Na taj način štedimo jako puno vremena dok ne riskiramo ništa više nego kad bismo zajmove uzimali u bankama.

Brzi zajam na osobnu pomoći će u gotovo svakoj situaciji!

Brzi zajmovi ovog tipa nisu namijenjeni samo onima koji dodatna sredstva ne mogu podići u banci. Radi se o zajmovima koji će pomoći svima koje zadesi neki nenadani trošak ili situacija na koju nisu računali. Današnji život obuhvaća mnoge troškove koje je ponekad teško namiriti, a brzi zajam na osobnu pomoći će takvima da se u težim financijskim trenutcima opuste i riješe svoje probleme. Brzi zajam na osobnu nije neki rizik radi kojeg ćete pasti u dugogodišnje isplaćivanje kamata – radi se o malim zajmovima pomoći kojih ćete lakše platiti popravke u kući, pomoću kojih ćete moći otići na ljetovanje s cijelom obitelji i nećete morati misliti konstantno o svom budžetu, kao što će pomoći i kod onih skupih popravaka automobila. Brzi zajmovi idealna su opcija svakome koga zadese nenadani troškovi. Čak i kada uredno obavljamo sve svoje poslove i imamo stabilna primanja, uvijek nas može zadesiti nešto radi čega trebamo dodatan zajam. Zato je ovaj model tu za Vas!