Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate što predstavlja

Brzi zajam na rate predstavlja način kreditiranja kod kojeg možete zajam otplaćivati na rate kako se dogovorite sa kreditorom. Brzi zajam je na raspolaganju svima kojima je potreban novac hitno bez puno komplikacija, da ga mogu dobiti u kratkom vremenskom periodu.

Svakakve životne situacije nas mogu dovesti u potragu za novcem kojeg trenutno nemamo, a neočekivani troškovi poput kvara na automobilu ili troškovi liječenja nešto su što neodgodivo trebamo i za to trebamo novac. Brzi zajam na rate je vrlo praktično rješenje jer u situaciji kada vam je novac hitno potreban uz pomoć brzog zajma do novca možete doći na vrlo brz i jednostavan način.

Bez puno dokumentacije i platnih lista, potvrde poslodavca, provjere kreditnih sposobnosti ukoliko ne uzimate velike svote novca odobrenje na zahtjev koji ćete predati doći će vrlo brzo. Novac može biti na vašem računu već u roku pola sata od trenutka odobrenja brzog zajma. Ukupno vrijeme od kada predate zahtjev do trenutka kada vam je novac na raspolaganju može proći samo sat vremena.

Brzi zajam na rate uvjeti i ponude

Brzi zajam na rate danas možete pronaći online vrlo lako jer je ponuda doista velika i svi se trude davati povoljne uvjete koje će klijentima odgovarati. Najvažnije je da prikupite nekoliko ponuda sa uvjetima i usporedite, te izaberete za sebe najpovoljniju varijantu koja će vama najviše odgovarati.

Kamatna stopa je zapravo cijena novca koju ćete platiti za korištenje novca u određenom vremenskom periodu dok brzi zajam na rate ne otplatite. Otplata zajma ovisi o visini iznosa koji ste uzeli, dok me maksimalni rok otplate 18 mjeseci. Otplata ovisi o iznosima koji mogu biti od 75 EUR do 4000 EUR kao oblici mikrokredita.

Upravo zbog malih iznosa nije potrebna papirologija već je dovoljno da imate više od 18 godina i da ste hrvatski državljanin, te uz osobnu iskaznicu i osobne podatke koje ćete dati u zahtjevu možete doći do brze pozajmice vrlo jednostavno. A novac će biti brzo na vašem računu.

Brzi zajam na rate kako realizirati

Brzi zajam na rate čiji ćete zahtjev predati online na službenoj web stranici kreditne tvrtke ili banke najpraktičniji je način traženja zajma. Internetskim pristupom šaljete i sken osobne iskaznice, te kod većih iznosa ipak će trebati i neka dodatna dokumentacija.

Postoje web stranice na kojima možete napraviti usporedbu kredita kod različitih banaka i kreditora gdje će vam stranica sama ponuditi razne kreditore i najpovoljnije opcije prema traženom iznosu i roku otplate. Bit će vam vidljivo kolike su kamatne stope, te koliko iznose rate, te na koliko rata se možete dogovoriti za otplatu.

Rate se mogu dogovoriti kako vama odgovara, jer ne moraju biti mjesečne rate, već se na period od na primjer godine dana možete dogovoriti otplatu na 6 rata, što bi značilo da svaka dva mjeseca otplaćujete po jednu ratu. Na taj način ćete i vi imati vremena prikupiti novac za ratu koje je sljedeća za naplatu, ali i dovoljno vremena ukoliko ne možete otplatiti sljedeću ratu da javite kreditoru i dogovorite novi otplatni plan za svoj brzi zajam na rate.