Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam online

Brzi zajam online

Brzi zajam online ponuda

Ponuda za brzi zajam online je danas vrlo velika jer osim banaka na financijskom tržištu online se mogu pronaći i razne kreditno financijske tvrtke koje daju zajmove online. Doista, uz malo spretnosti i vremena možete sami pronaći različite ponude, oglase, web stranice putem kojim možete doći do informacija što je u ponudi za brzi zajam online.

Nakon pandemijskog razdoblja postalo je sasvim normalno da puno toga naručujemo i kupujemo putem interneta, online, pa tako možemo i financijske usluge koristiti online. Sve što trebamo je pronaći ponudu koja će odgovarati uvjetima koje možemo prihvatiti i poslati zahtjev za zajam online.

Banke su dobile snažnu konkurenciju i prilagodile su svoje poslovanje tržišnim uvjetima te odobravaju online zajmove pod vrlo povoljnim uvjetima i sa brzim postupkom odobravanja, bez prevelike dokumentacije kao prije par desetljeća kada je za dobivanje bilo kakvog zajma ili kredita bila potrebna silna papirologija i čekanje na odgovor da li ćemo dobiti kredit i mjesec dana.

Brzi zajam online uvjeti

Uvjeti koji se daju na financijskom tržištu za brzi zajam online su vrlo povoljni jer je ponuda vrlo velika pa kreditori, banke i ostale kreditne tvrtke nastoje privući klijente povoljnim uvjetima.

Kamatne stope se kreću do maksimalnih 7%, rokovi otplate ovise o visini zajma te dogovora kako bi rata zajma bila prihvatljiva za otplatu. Kreditna sposobnost ukoliko se ne radi o većim iznosima nije presudna u odlučivanju kod odobravanja zajma, no ukoliko se diže veći iznos za brzi zajam online onda će kreditna sposobnost imati veliku ulogu kod odlučivanja o odobravanju zajma. Naravno, kreditni rizik je veći sa većim iznosom zajma, i duljim rokom otplate.

No, danas se doista možete sve dogovoriti sa kreditorom, pa čak i kad vaša kreditna sposobnost nije zadovoljavajuća postoje i drugi mehanizmi osiguranja naplate zajma koje će kreditor prihvatiti i odobriti vam traženi zajam. Nakon toga ćete moći raspolagati zajmom kojeg trebate uredno otplaćivati na vrijeme bez kašnjenja.

Brzi zajam online realizacija

Realizacija za brzi zajam online je vrlo jednostavna i brza. Na službenim web stranicama kreditora trebate ispuniti zahtjev i dati svoje osobne podatke uz sken osobne iskaznice. Ukoliko dižete manji iznos dodatne dokumentacije neće biti potrebno dostavljati, kao na primjer isplatne liste, potvrde poslodavca što će zasigurno trebati kod većih iznosa zajmova.

Brzi zajam online se ože realizirati bez odlaska u poslovnicu, te vaš zahtjev odmah nakon što ga pošaljete ide u obradu. Naravno pripazite da nije vikend ili neradni dan, onda ćete ipak malo pričekati jer zahtjevi se obrađuju radnim danima.

U situaciji kada vam je hitno potreban novac ova vrsta zajma je pravo rješenje za vas jer ne trebate gubiti vrijeme na odlazak u poslovnice banke, već sve možete odraditi online na internetu čime se cijeli postupak maksimalno ubrzava i novac vam može biti doznačen na vaš tekući račun u roku od 15 tak minuta od odobravanja zajma koji ste poslali online.