Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti – brzo dođite do potrebnog novca

Život možete ponekad biti veoma nepredvidiv te se razne neočekivane situacije mogu odigrati, čak i bez puno našeg utjecaja. U takvim situacijama je jako bitno da ostanete hladne glave i da ne dopustite vas emocije prevladavaju te da ne krenete paničariti i histerizirati. Bitno je da sagledate koje sve opcije imate kako biste se mogli što prije oporaviti financijski i osoviti natrag na svoje dvije noge. Postoje razne opcije po pitanju kreditiranja, a najbolja vam je usluga dajem pozajmice i krediti koje nudi kreditna kuća. Kod njih možete pronaći najpovoljnije kredite, zajmove i pozajmice s kojima ćete moći riješiti bilo koje troškove koji su vas zahvatili, bez obzira o čemu se to radilo. Njihovu uslugu dajem pozajmice i krediti mogu iskoristiti svi punoljetni građani bez obzira na to preko kojeg ugovora rade i kakva ima je kreditna povijest i kredibilitet. U svega par minuta možete osigurati rješenje i pokriti sve troškove!

Dajem pozajmice i krediti – bez čekanja dođite do novca

U današnjem dobu kada su stvari postale veoma nepredvidive i svakim danom se nešto novo dogodi, čovjek uvijek mora biti spreman na sve. Ekonomska kriza je dovelo do povećanje cijena proizvoda i usluga, dok su plaće ostale, te sada se svi mučimo s financijama i jedva sklapamo kraj s krajem. No, to ne znači da nema solucije, jer uz uslugu dajem pozajmice i krediti koje nudi kreditna kuća, moći ćete lako doći do kredita i riješiti sve moguće troškove koje imate. Bez obzira za što vam treba dodatni novac, da li želite riješiti kućne režije, vratiti natrag novce svojem prijatelju, platiti troškove svadbe ili pak si malo obnoviti svoju garderobu, opcije su vam neograničene. Usluga dajem pozajmice i krediti je dostupna za sve punoljetne građane te su one nenamjenske, što znači da one ne sadrže određenu namjenu te ih zbog toga možete koristiti u bilo koje svrhe, za što god da vam treba!

Dajem pozajmice i krediti – u par koraka do kredita

Uslugu dajem pozajmice i krediti koju nudi vam kreditna kuća skriva mnogobrojne prednosti, a jedno od prvih zbog čega je tako atraktivna bankarska usluga je što se ona kompletno odvija online! Tako je, njihove zajmove, pozajmice i kredite možete bez ikakvog problema ugovoriti putem interneta, bez da morate pritom otići do njihove poslovnice! Ova usluga dajem pozajmice i krediti je odlična za sve kojima je novac pod hitno potreban, a nemate vremena da otiđete do poslovnice. Na taj način možete u bilo koje doba poslati svoj zahtjev, pa čak i sada putem vašeg pametnog telefona! Nema potrebe da se mučite s plaćanjem troškova jer sada ih možete sve riješiti jednim potezom s pozajmicom ili kreditom koji možete dobiti u kreditnoj kući. Samo im pošaljete ispunjeni obrazac za slanje zahtjeva skupa s preslikama dokumenata preko njihove web stranice i to vam je to! Realizacija zahtjeva je jako brzo kod njih, i već unutar 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu novca!