Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika u najkraćem vremenskom roku!

Kreditno poslovanje danas je doživjelo svoj vrhunac. Po mišljenju mnogih, banke su dovele ekonomski sustav koji živimo do njegove zadnje faze, a krediti su upravo dio tog procesa. Sve više je potrebe za kreditima te sve više građana uzima kredit kao nuždu, a ne kao opciju. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika svima onima koji nemaju vremena čekati na kredite u bankama i koji ne žele prolaziti kroz dosadne procedure da bi priskrbili dodatna financijska sredstva. Pozajmice dajem bez velike papirologije, samo uz osobnu iskaznicu i to je to. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika i to samo onima kojima je novac potreban! Bez dugih čekanja, bez komplikacija i bez dosadnih procedura. Kreditno poslovanje dobiva novi oblik uz brze pozajmice koje će za čas riješiti sve Vaše financijske probleme. Odlučite se već danas, javite se i obavite što trebate. Pozajmice dolaze s kamatama sličnim onima koje biste dobili u bankama.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika bez dodatnih naknada!

Osim što su pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika jednostavno brže i efikasnije, postoje i druge prednosti zašto se sve više ljudi odlučuje upravo na ovaj model posuđivanja novca. Za razliku od bankovnih procesa koji uključuju duge procese, kao i dodatne provizije koje plaćamo kada uzimamo kredit, takvih stvari nema u ovom slučaju. Ako dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, onda su takve pozajmice za čas na Vašem računu i nema nikakvog opravdanog razloga za naplaćivanje dodatnih provizija ili naknada. Trebate pozajmicu odmah i u što kraćem vremenskom roku? Onda su ovakve pozajmice za Vas. Osim toga, kada govorimo o kamatama, one nisu ništa drukčije od onih koje plaćate u bankama, a kako se radi o relativnom manjim sumama novca u ovom slučaju, ne postoje veliki rizici kada uzimate kredit odnosno pozajmice na ovaj način. Dakle, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika bez previše komplikacija, naknada i drugih opterećenja.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika bez previše komplikacija!

Oni koji se odlučuju za kredite u bankama, također moraju proći procedure koje se tiču uvida u HROK i sličnih stvari. Oni koji nisu u očima banke kreditno sposobni teško mogu doći do dodatnih sredstava, a upravo zato imamo ovakvu vrstu pozajmica. Nema više kreditno sposobnih i nesposobnih – naručite svoju pozajmicu neovisno o Vašem statusu i povijesti kreditnog poslovanja u bankama. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika bez ikakvih upita oko toga kako ste prije obavljali svoje obaveze prema bankama. Svoje pozajmice sada uzimate bez takvih pitanja. Kad već dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, onda ih dajem svakome: onima koji su blokirani, onima kojima HROK ne dopušta nove kredite i svima ostalima. Riješite svoje financijske strke u trenu, podignite novac istoga dana kada ste ga i zatražili i zauvijek promijenite način na koji gledate na kreditno poslovanje. Nikada nije lakše bilo doći do dodatnih sredstava kao danas!