Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica

Znate li što je e pozajmica?

U današnje vrijeme moderne tehnologije i razvijenog tržišta, mogućnosti kreditiranja zaista su beskonačne. U moru velike konkurencije, trgovačka društva trude se pronaći nove usluge i različite druge novitete kojima žele privući korisnike, te se istaknuti s pogodnostima koje drugi iz branše ne nude. Jedna od takvih stvari je svakako e pozajmica. Znate li o kakvom se to novitetu u svijetu kredita radi? Ako ste jedan od onih kojima je dosta gubiti vrijeme na papirologiju i čekanje u banci, ovaj novitet bi vam se mogao svidjeti. Naime, e pozajmica vam omogućuje da upravo to izbjegnete. Radi se o najmodernijem financijskom proizvodu koji omogućava svakom klijentu brzo i efikasno ishođenje kredita, i to u veoma kratkom vremenu. Sve što vam u tom trenutku treba je internetska veza i računalo. Ako nemate računalo, vaš pametni mobitel već može biti dovoljan. To je upravo toliko jednostavno. Ne vjerujete? Isprobajte sami i uvjerite se.

Kako funkcionira e pozajmica?

U prethodnom smo poglavlju ukratko objasnili što je e pozajmica. Radi se zaista o poprilično privlačnom novitetu u svijetu kredita i takve pogodnosti svakako treba iskorištavati. Vrijeme je novac stoga zašto bi gubili dragocjeno vrijeme na ishođenje kredita kad vam vrijeme (i novac) ionako već nedostaju. Upravo zato treba koristiti pogodnosti koje konkurentno tržište iznjedri. Ako vas zanima kako funkcionira e pozajmica, u nastavku ćemo opisati postupak. Sve što trebate napraviti jest ispuniti online zahtjev, u kojem ćete navesti podatke poput osobnog imena, datuma rođenja, adrese OIB-a i svih ostalih osobnih podataka potrebnih za vašu identifikaciju. Nadalje, biti će potreban i IBAN vašeg računa na koji će isplatiti novac. Ako ćete imati poteškoća s postupkom, uvijek se možete obratiti korisničkoj podršci. Ukoliko pak nećete imati problema s postupkom, utoliko možete računati na to da u svega 20 minuta novac već može biti na vašem računu, dok to vrijeme iznosi najviše 24 sata ako je poveći broj zahtjeva.

Koje pogodnosti nosi e pozajmica?

Korištenje interneta u svemu nam olakšava život. Gotovo sve što smo nekada morali fizički obavljati sada možemo iz udobnosti vlastitog doma, bilo da je to shopping, kupnja avionskih karata, narudžba kod doktora, slanje pisama itd. Ništa drugačije nije ni sa zaključivanjem različitih drugih ugovora, pa tako između ostalog i ugovora o kreditu. E pozajmica je najbrži i najjednostavniji način ishođenja kredita online, bez odlaska u banku i čekanja. Ova vrsta pozajmica vam omogućuje da novac brzo sjedne na vaš tekući račun. Radi se prvenstveno o nenamjenskim kreditima koji nisu jako velikih iznosa. Rok otplate i kamata varira i svakako vam savjetujemo da takve ugovorne odredbe dobro proučite. Spomenuti manji iznosi su takvi upravo zbog brzine izdavanja kredita. Naime, da se radi o npr. stambenom kreditu, bilo bi potrebno izdvojiti nešto više vremena za ishođenje takvog kredita i e pozajmica u tom slučaju ne bi mogla ispunjavati svoju svrhu. Za sve ostalo, ona vam stoji na raspolaganju.