Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam

Što je extra brzi zajam

Extra brzi zajam sam naziv govori sve i objašnjava što je. Dakle, zajam koji možete dobiti u vrlo kratkom vremenskom periodu. U današnje doba interneta uz svega par klikova možete vrlo brzo doći do zajma i novca koji vam je potreban hitno.

Ukoliko vam nije potreban veći iznos novca, na primjer treba vam iznos od 4000 EUR od predaje zahtjeva do realizacije može proći pola sata do sa vremena. Extra brzi zajam vam je na raspolaganju u vrlo kratkom vremenskom periodu koji sačinjavaju minute, ne sati, ne dani, već minute.

Ukoliko zadovoljavate uvjete koje kreditor za davanje brzih zajmova nameće, na primjer da ste zaposleni, odnosno da imate stalna primanja, što mogu biti i honorari, ugovori od jelu i slično, vaš će zajam biti vrlo brzo odobren i novac će biti na vašem računu u extra kratkom vremenskom periodu. Bez dodatne dokumentacije i papirologije postupak odobravanja davanja zajmova je ubrzan jer se smanjuje obrada dokumentacije.

Zašto extra brzi zajam

Zašto biste uzeli extra brzi zajam? Razlog je vrlo jednostavan, novac vam treba hitno, novac želite dobiti odmah bez previše dokumentacije.

Ukoliko trebate dizati veći iznos zajma bit će potrebno dostaviti platne liste za zadnja tri mjeseca i to je sve što vam od dokumentacije za dobivanje zajma treba.

Našli ste se u situaciji da vam hitno treba novac, nemate ušteđevinu ili je jednostavno ne želite trošiti, ove vrste pozajmica su pravo rješenje za vaš financijski problem. Ukoliko trebate veći iznos, na primjer 4000 EUR rok otplate može biti dogovoren i na dulji period, moguće je i do 18 mjeseci, Na vama je da uredno vraćate rate zajma prema dogovorenom planu otplate.

Extra brzi zajam kako do realizacije

Pitate se kako do realizacija za extra brzi zajam? Vrlo jednostavno, online na službenim web stranicama tvrtki koje se bave davanjem zajmova, pa čak i web stranicama banaka trebate popuniti zahtjev i poslati ga online. U zahtjevu ćete navesti svoje osobne podatke, dokazati da imate više od 18 godina i da imate hrvatsko državljanstvo skenom osobne iskaznice.

Ukoliko dižete veći iznos tražit će vas platne liste i dokaz o zaposlenju, te vam ponuditi uvjete pod kojima ćete otplaćivati traženi zajam. Ukoliko je vaša kreditna sposobnost zadovoljavajuća, extra brzi zajam će expresnom brzinom biti odobren i novac će biti na vašem računu u vrlo kratkom periodu.

Ukoliko ste kod istog kreditora već dizali i otplatili neki zajam, kreditor ima povjerenja u vas jer ste uredno otplaćivali rate, te će za vas postupak biti još brži jer nećete trebati dostavljati potrebne podatke ponovo. Potrebno je naglasiti i sljedeće ukoliko ne možete ratu na vrijeme otplatiti što prije se javite kreditoru da dogovorite novi otplatni plan koji ćete moći otplaćivati.