Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica rješava probleme istoga dana!

Što napraviti kada u tekućem mjesecu uz naše regularne troškove moramo uvrstiti još jedan, potpuno neplaniran? Ponekad je to neki maleni trošak pa ga uspijemo izgurati, no ponekad se radi o većem trošku kojeg treba potkrijepiti nekim kreditom. Tada se često odlučujemo zaputiti u banku, samo da bismo shvatili da ćemo na pozajmicu čekati dugo, platiti dodatne naknade i na kraju to isplaćivati duže nego što smo htjeli. Zato postoje alternative koje nam omogućuju da to riješimo odmah, online, bez previše briga. Kratkoročna pozajmica sada je dostupna online, a ima sve one prednosti koje ste uvijek htjeli da ima jedna pozajmica. Brza je, što znači da ju nećete čekati danima i tjednima, odmah sjeda na račun, što znači da ćete njome odmah raspolagati, a isto tako ne krije i dodatne troškove. Kratkoročna pozajmica jednostavan je model za svakoga tko treba dodatna sredstva odmah. Odlučite se pribaviti svoju u jednostavnom i kratkom procesu te riješite svoje financijske probleme već istoga dana kada su i nastali!

Kratkoročna pozajmica ne nosi sa sobom visoki stupanj rizika!

Ono što treba znati kada su u pitanju pozajmice ovoga tipa jest da se radi o relativno manjim sumama novca koje je uvijek lako vratiti. Kratkoročna pozajmica ne funkcionira kao stambeni kredit te se nećete obvezati na desetljeća otplate. Ovakva pozajmica funkcionira kao svojevrstan nenamjenski kredit i omogućit će Vam da riješite sitne i srednje troškove koji odmah trebaju Vašu pozornost. Ovdje pričamo o neplaniranim popravcima auta, o nenadanim poslovnim ponudama koje traže da otputujemo u novi grad, kao i još stotine drugih situacija koje Vam padaju na pamet. Kratkoročna pozajmica omogućit će Vam da takve probleme riješite lako i da ne brinete o tome kako ćete nešto platiti jer nema kredita u banci. Zaboravite banke i priskrbite svoja dodatna sredstva u najkraćem vremenskom roku. Pozajmice ne nose visoki stupanj rizika jer se radi o manjim ciframa, a kamate su vrlo slične onima u bankama. Isprobajte i uvjerite se u novi model kreditnog poslovanja!

Kratkoročna pozajmica ima brojne prednosti pred bankovnim pozajmicama!

Kao što smo već napomenuli, glavni adut kratkoročnih pozajmica je brzina procedure i ekspresno sjedanje na račun. Ipak, to nije jedina prednost ovakvih pozajmica. One se mogu pohvaliti i činjenicom da ovdje nema dodatnih provizija i naknada koje se često pojavljuju kada kredit dižemo u banci. Osim toga, kamate su slične onima u banci, a ne moramo brinuti da ćemo biti neuredni oko otplate jer su uvijek u pitanju manje sume novaca. Kratkoročna pozajmica vraća se u kratkom vremenskom periodu kojeg sami odabirete. Kada se prijavljujete za ovakve pozajmice, odredite sami visinu posudbe i rok otplate. Ukoliko pozajmicu vratite u jako kratkom vremenskom roku, mogli biste ju čak dobiti i bez kamata. Zvuči vrlo dobro kada shvatite da možete posuditi novac u kratkom roku i odmah ga vratiti bez kamata. Kratkoročna pozajmica sve je češći izbor običnog građana – onog koji ima problem s dodatnim troškovima na koje nije računao, ali i onog kojemu su novci potrebni odmah danas, a ne tek za par dana.