Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka dostupni su u svako doba dana!

Uzimanje i otplaćivanje kredita svakodnevica je velikom broju građana. Ne samo onih hrvatskih, već je situacija slična i u svim drugim zemljama zapadnog svijeta. Krediti su nužni ako želimo voditi život modernog čovjeka – život koji podrazumijeva posjedovanje osobnog automobila, mobitela, kućanskih aparata koji pomažu u održavanju domaćinstva i svega ostalog, kao i još dugi niz raznih sitnica koje su nam neophodne za “moderni život”. Što onda napraviti kada nismo kreditno sposobni i kada nam banka neće izdati kredit koji želimo? Krediti često podrazumijevaju uvid u hrok, a kada banka radi toga odluči zatvoriti svoja vrata, veliki broj građana ne zna što bi napravio. Računi se i dalje moraju platiti, popravak auta je skup, a isto tako i udžbenici i sve ostalo što treba jednoj obitelji. Krediti bez hroka ipak postoje, a oni koji to znaju svakako iskorištavaju priliku i nabavljaju svoja dodatna sredstva online. Krediti bez hroka omogućit će Vam da i dalje pokrijete sve svoje troškove, a sve to uz kamate jednake kao onima u bankama.

Krediti bez hroka pomoći će kao nenamjenski krediti.

Premda se ne radi o nenamjenskom kreditu, krediti bez hroka koje uzimate online djeluju upravo kao takvi krediti. Ono što je specifično za ove kredite jest činjenica što se ne radi o velikim sumama novaca. Krediti online poslužit će Vam da se riješite nekih financijskih dužnosti koje odmah trebaju Vašu pažnju. Ovdje pričamo o popravku automobila, kupovanju udžbenika, plaćanja kazni i nekih starih dugova. Krediti bez hroka najjednostavnija su solucija za svakoga tko treba novac u najkraćem mogućem vremenu. Za razliku od banaka, krediti online stižu odmah na račun i omogućuju Vam da probleme koje imate rješavate istoga dana kada ste se i odlučili za kredit. To svakako nije moguće u bankama, gdje će Vas, osim hroka, usporiti i razne druge etape u procedurama odobravanja kredita. Ukoliko je novac potreban odmah, svakako se odlučite za “nenamjenske kredite” koji će Vam omogućiti rješavanje problema odmah. Takvi krediti svakako nisu rizični jer se radi često o malim sumama novaca.

Krediti bez hroka dolaze s posebnim pogodnostima!

Ono što razdvaja kredite online od onih klasičnih na koje ste navikli je svakako brzina. Dok ćete u bankama kredit čekati danima, ako ne i duže, kredite online možete vidjeti na svojem računu već u tekućem danu. No, to nije jedina pogodnost ovakvih kredita. Ono što često vidimo u kreditima u bankama su nekakve skrivene provizije ili naknade koje nećete vidjeti kada uzimate kredite online. Kako je procedura minimalna, onda nema ni ikakve potrebe da dodatno plaćate stvari poput takvih provizija. Krediti bez hroka također mogu doći bez kamata ukoliko otplatite kredit u kratkom vremenskom roku. Kada uzimate kredit, odredite visinu posudbe i rok otplate i odmah će Vam biti izračunata kamata i sve ostale bitne informacije koje morate znati kada uzimate kredit. Krediti bez hroka su dakle krediti koje uzimate online, otplaćujete po istim kamatnim stopama kao i u banci, te krediti koji ne nose veliki rizik kada je u pitanju otplata!