Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 2000 EUR bez provjere

Krediti do 15000 kn bez provjere

Krediti do 2000 EUR bez provjere za blokirane

Nalazite se u situaciji kada su vam mjesečni izdaci veći nego primanja, te ste već na vašem tekućem računu blokirani nekom ovrhom, krediti do 2000 EUR bez provjere idealno su rješenje za vašu situaciju. Iznos kredita koji trebate dignuti ako ne prelazi 2000 EUR bit će vam odobren bez provjera o primanjima, o tome da li ste zaposleni, provjere vaše kreditne sposobnosti i činjenice da niste prezaduženi.

Krediti do 2000 EUR bez provjere odobravaju se samo na temelju vaše osobne iskaznice, te u slučaju da imate blokiran tekući račun isplatu ovog kredita možete tražiti i u gotovini kako biste bili sigurni da ovrha neće novodobiveni kredit odmah oduzeti radi prisilne naplate na blokiranom računu.

Bez obzira na vašu situaciju kada imate blokiran tekući račun, može vam biti odobren kredit do 2000 EUR jer vas kreditor za ovakve iznose neće provjeravati. Dogovorit ćete otplatni plan prema svojim mogućnostima otplaćivanja, te ukoliko shvatite da sljedeću ratu ne možete uplatiti kontaktirajte kreditora i dogovorite odgodu ili novi otplatni plan.

Krediti do 2000 EUR bez provjere za nezaposlene

Krediti do 2000 EUR bez provjere također su idealno rješenje za osobe koje nemaju zaposlenje. Kreditor ne provjerava kolika su vaša primanja, što je u vašoj situaciji ako ste nezaposleni za vas povoljno. Trenutno se nalazite u periodu između dva posla, ili ste imate primanja na neki drugi način, ne u radnom odnosu, već preko autorskog honorara ili ugovora o djelu. To se ne tretira kao stalna primanja, pa zapravo za vas je ovo jedini način da dođete do potrebnog kredita.

Također, ukoliko imate bilo koji drugi oblik neredovitih primanja, na primjer paušalni obrt kod kojeg niste zaposleni već povremeno zarađujete novac, krediti do 2000 EUR bez provjere su i za vas idealno rješenje jer ne morate dokazivati koliko zarađujete na ovaj način.

Kod ovakvih kredita s obzirom na manji iznos kredita i kraći rok otplate nije potrebno provjeravati izvore primanja jer je iznos novca za kreditora niskog rizika, te čak i da se kredit ne otplaćuje kreditor će ipak nešto zaraditi na kamatama. Svakako uvijek možete dogovoriti i drugačiji plan otplate.

Krediti do 2000 EUR bez provjere za brzi način do novca

Krediti do 2000 EUR bez provjere idealno su rješenje za sve jer na brz način bez provjere vaše kreditne sposobnosti i provjere vaših primanja možete doći do kredita koji ne iznosi više od 2000 EUR.

Ovakvi krediti uvelike ubrzavaju sam postupak odobravanja i obrade kredita, te novac na vašem računu može biti u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ponekad će novac na vašem računu biti već kroz petnaestak minuta od slanja zahtjeva, a ponekad će novac doći na vaš račun za nešto duže vrijeme.

Isplatu svakako možete dogovoriti i u gotovini, no u velikoj većini slučajeva će isplata biti na vaš tekući račun što je i najbrža varijanta je ri zahtjev ispunjavate online preko službene web stranice. Krediti do 2000 EUR bez provjere dostupni su svima tko je punoljetan hrvatski državljanin bez obzira da li radite ili ne, bez obzira kolika su vam primanja, bez obzira koliko već kredita imate, te bez obzira u koje svrhe vam je potreban novac.