Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 3000 EUR

Krediti do 20000 kuna

Što su krediti do 3000 EUR i kako podnjeti online zahtjev?

Krediti do 3000 EUR su sada postali najbolje financijsko rješenje za sve one građane kojima je potreban brzi zajam. Riječ je o euro nenamjenskom gotovinskom kreditu koji vam omogućuje brzi dolazak do novca. Krediti do 3000 EUR se mogu zatražiti online putem uz jednostavnu i brzu prijavu, a sami proces realizacije se odvija unutar istog dana.

Navedeni kredit je postao sve traženiji jer realno živimo u vremenu kada cijene neprestano rastu, a banke više nego ikada odbijaju klijente radi kreditne nesposobnosti. Kako podnijeti online zahtjev za navedeni kredit? Prvo je potrebno naći odgovarajućeg zajmodavca, to možete odraditi sami ili uz pomoć specijaliziranih web stranica.

Nakon pronalaska odgovarajuće ponude, sljedeći korak je uz pomoć kreditnog kalkulatora odabrati iznos od 3000 EUR i rok otplate koji može varirati između 10 do 18 mjeseci, ovisno o vašim mogućnostima. Kreditni kalkulator će vam također ponuditi planirano vrijeme isplate i izračunati ukupni iznos za vraćanje. Nakon navedenog ispunjavate online formular sa svojim osobnim podacima, i za kraj prilažete traženu dokumentaciju u vidu preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista.

Krediti do 3000 EUR, otkrijte kako funkcionira ovaj jednostavni postupak kreditiranja

Nakon što ste završili svoju prijavu, u roku od 15-ak minuta zaprimate odgovor sa strane zajmodavca. Ukoliko je vaš zahtjev odobren, isplata sjedna na vaš račun već isti dan ili najkasnije u roku od 24 sata. Krediti do 3000 EUR su svakako izvrsno rješenje za sve situacije kada se nađete u neugodnom financijskom problemu. Mnogi online zajmodavci nude krediti do 3000 EUR uz minimalnu papirologiju, pod uvjetom da ispunjavate njihove osnove uvjete. Koje uvjete morate ispunjavati za odobrenje brzog kredita?

Uvjeti se mogu razlikovati od zajmodavca do zajmodavca. Osnovni uvjeti nalažu da morate biti punoljetan građanin RH koji je u radnom odnosu i koji ima stalna primanja. Za razliku od banaka, kreditne agencije ne zanima vaš ugovor o radu niti visina plaće, one samo traže dokaz u obliku platnih lista kako možete financijski pokrivati otplate. U slučaju da se nađete u financijskom problemu i da niste u mogućnosti vraćati rate po odabranom planu, tada možete kontaktirati svojeg zajmodavca i isto tako zatražiti drugačiji plan otplate.

Prednosti koje nude krediti do 3000 EUR

Najveća prednost koju nude krediti do 3000 EUR je svakako njihova fleksibilnost i velika stopa odobrenja. Online prijava je također velika prednost, jer njome štedite svoje vrijeme i novac. Zaboravite na odlaske u poslovnice, čekanje u redu, prikupljanje dokumentacije koja košta, ovjere i ostale stvari koje se traže u banci. Svakako je bitno naglasiti i prednost korištenja navedenog kredita. Krediti do 3000 EUR ne traže vaše opravdanje gdje ćete ga potrošiti, što znači da ga možete iskoristiti za bilo koju svrhu.

Tko najčešće traži navedeni oblik kredita? Brze kredite, neovisno o iznosu najčešće traže građani koji hitno trebaju novac. Brzi krediti se najčešće traže kada se brzo mora pokriti neki neočekivani trošak poput popravka, kvarova, dodatna medicinska njega, troškovi određenog slavlja, pokrivanje troška godišnjeg itd. Ukratko, brz kredite možemo opisati kao kredite koji su idealni za bilo koju svrhu. Idealni su za sve one koji traže brzi odgovor na svoja financijska pitanja.