Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti oglasi

Krediti oglasi

Krediti oglasi ponuda

Krediti oglasi koji se danas nude u svim oblicima oglašavanja, od web oglasa, oglasa u dnevnim novinama, oglasa na TV, oglasa na radiju, oglasa u časopisima, oglasa po društvenim mrežama, te druge vrste oglasa doista preplavljuju financijsko tržište.

Donedavno su banke bile i jedini oglašivači i davaoci kredita, no liberalizacijom financijskog tržišta omogućeno je i kreditno financijskim tvrtkama i agencijama da mogu slobodno davati kredite i pozajmice. Stoga financijsko tržište obiluje oglasima kojima se oglašavaju brzi krediti i brze pozajmice svih vrsta.

Moguće je pronaći oglase u kojima se oglašavaju krediti bez provjera kreditnih sposobnosti i silne dokumentacije što je povoljno za osobe koje su nezaposlene i blokirane na svojim tekućim računima. Krediti oglasi se doista mogu pronaći svugdje, a kad jednom svojom IP adresom krenete tražiti internet pretraživač će vam i sam nuditi oglase ukoliko otvorite neku web stranicu koja odobrava pristup ovakvim vrstama oglasa. Tako da nećete morati puno tražiti ukoliko ste zainteresirani za dizanje kredita i pozajmica.

Krediti oglasi za brze pozajmice i brze kredite

Krediti oglasi za brze pozajmice i brze kredite se mogu pronaći na internetu putem pretraživača. Dovoljno je upisati riječ kredit ili pozajmica i preglednik će vam otvoriti čitavi niz stranica koje nude kredite i pozajmice. Krediti oglasi kao da iskaču iz paštete, doista ih ima na svakom kutku, što god da otvorili negdje ćete naići na neki oglas za kredit ili pozajmicu.

Oglasi za kredite koji naglašavaju da daju isplate isti dan vrlo su popularni ukoliko tražite kredit manjeg iznosa od 75 EUR do 4000 EUR. Čak ina društvenim mrežama vam iskaču oglasi dok listate zbivanja svojih prijatelja na društvenim mrežama.

Ukoliko čitate dnevne novine na internetu, ali i u tiskanom izdanju na svakoj drugoj stranici se nalaze oglasi kojima se nude krediti i pozajmice. Uz toliko široki izbor doista možete odabrati najpovoljniju varijantu kada se odlučite za dizanje pozajmice ili kredita. Dovoljno je da se raspitate o uvjetima kreditiranja na nekoliko strana i odaberete za vas najpovoljniju varijantu.

Krediti oglasi financijski oglasnici

Krediti oglasi se mogu pronaći i u financijskim oglasnicima koje danas imate i na internetu, ali i u starijoj verziji tiskanom obliku. No, kako danas svi tražimo po internetu kada nešto trebamo, pa je i ovo pandemijsko doba promijenilo puno toga u korist online usluga, tako ćemo se prvo okrenuti traženju po internetu.

Financijski oglasnici tome i služe, da na jednom mjestu imate široki izbor oglašivača, te krediti oglasi se nude u vrlo raznolikom izdanju. Neki će krediti i pozajmice biti ponuđeni kao atraktivni jer isplaćuju gotovinu na ruke, dok će drugi svoje klijente privlačiti time što ne rade provjere kreditnih sposobnosti, te će vam samo na osnovu osobne iskaznice dati kredit ili pozajmicu. Do će treći svoje klijente tražiti među umirovljenicima ili nezaposlenima.

Kod financijskih oglasnika i stranica koje se bave usporedbom kredita možete uspoređivati različite ponude, te će čak sami vam ponuditi najpovoljnije uvjete koje je pretraživač pronašao. Danas doista postoje sve mogućnosti kako da dođete do informacija na br i jednostavan način.