Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno – garantirano odobrenje

U današnjim uvjetima nije uopće teško da se nađete u situaciji gdje imate hrpu računa i dugova za pokriti, a nedovoljno novca da to sve skupa sanirate. Najčešće posegnemo za opcijom da od nekoga posudimo novce, no često i oni najbliži oko nas prolaze kroz istu ili sličnu situaciju te nemaju novca da vam posude. S druge strane, banke će vam rijetko moći pomoći jer rijetko tko može dobiti njihove kredite zbog visokih kriterija koje drže. No, srećom pa se financijsko tržište jako proširilo u zadnje vrijeme te sada možete pronaći i druge financijske institucije osim klasičnih banaka. Kreditne kuće su postale jako popularne u zadnje vrijeme, te njihovi krediti za zaposlene na određeno su postale pravi hit u svijetu. Krediti za zaposlene na određeno omogućuju da svatko bez obzira preko kojeg ugovora radi da lako dođe do novca kada mu je to najpotrebnije bez puno stresa i puno čekanja.

Krediti za zaposlene na određeno – dostupno svima

Ukoliko ste ikada do sada pokušali dobiti kredit u banci, onda ste jako upoznati s time koliko je teško ga dobiti, skoro pa nemoguće neki bi čak rekli. Banka drži visoke kriterije kao uvjet za odobrenje kredita, zbog čega mali broj ljudi može i doći do kredita. Banka vam ne bude odobrila kredit ako imate lošu kreditnu povijest i loš kredibilitet, te ako ste zaposleni na određeno vrijeme ili ste blokirani. No, srećom pa su se na tržištu pojavile kreditne kuće koje omogućuju svim građanima da lako i bez puno problema dođu do kredita. Njihovi krediti za zaposlene na određeno vrijeme omogućuju svim građani koji su zaposleni na određeno vrijeme da dođu do potrebnog kredita. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme su odlični jer možete u samo nekoliko minuta si osigurati kredit i riješiti sve troškove koji su vas nenadano zahvatili. Nema više potrebe da se mučite kod banke jer kod kreditne kuće vas garantirano čeka kredit.

Krediti za zaposlene na određeno – isplata odmah

Zbog velikog napretka u razvoju moderne tehnologije i digitalizaciji usluga, sada možete skoro sve obaviti putem interneta bez da morate se pomaknuti sa svojega kauča. Od kupovine namirnica i odjeće sve do dogovaranja putovanja i obavljanja stvari u banci. Tako su vam sada i krediti za zaposlene na određeno vrijeme dostupni za ugovaranje kod kreditne kuće. Cijeli postupak se odvija online te ga možete obaviti i putem vašeg pametnog telefona! Sve što trebate učiniti jest da odaberete koliki iznos vam treba i koji rok otplate vama odgovara te potom samo ispunite njihov kratki prijavni obrazac i pošaljete ga skupa sa preslikama potrebnih dokumenata. Za krediti za zaposlene na određeno vrijeme će vam samo trebati vaša važeća osobna iskaznica i kartica od tekućeg računa koji ne smije biti niti blokiran niti zaštićen. Kod kreditne kuće ne postoje uvjeti osim da imate redovita primanja i tekući račun. Obrada zahtjeva započinje odmah kako prime vaš zahtjev. Već za 15 minuta možete očekivati odobrenje kao i isplatu kredita na vaš račun!