Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo

Kupi jamstvo

Što predstavlja usluga kupi jamstvo?

Prilikom ugovaranja kredita nerijetko se traži kolateral, tj. određeno osiguranje tražbine na temelju kojeg se zajmodavac može osigurati da će moći naplatiti svoju tražbinu za slučaj da ne vraćate dug. Kao osiguranje kredita može poslužiti hipoteka na nekretnini, bjanko zadužnica i razni drugi oblici osiguranja kredita od kojih je jedno i jamstvo. O čemu se radi? Vrlo je jednostavno. Određena osoba jamči da ćete vi isplatiti kredit. Ona jamči svojom imovinom, što bi značilo da u slučaju da se banka ne može naplatiti od vas da ima pravo potraživati kreditirani iznos od vašeg jamstva. Kao što vidite, uloga jamca je dosta odvažna za osobu koja ju želi preuzeti, jer može biti itekako otegotna. Upravo zato, nerijetko je teško naći jamca. Ako se nalaziš u takvoj situaciji, kupi jamstvo. Da, dobro ste čuli, u današnje vrijeme svakome se nudi da kupi jamstvo putem određenih institucija koje nude takvu uslugu, brzo i jednostavno.

Nemaš jamca za kredit? Kupi jamstvo brzo i jednostavno

Odsustvo gotovine, ili nekretnine koja može biti dana u hipoteku predstavlja problem. Naime, ako želite uzeti kredit, prvo što će vaša banka provjeravati jest vaša kreditna sposobnost, koja se očituje preko vašeg zaposlenja, točnije plaće i stabilnosti zaposlenja, kao i ukupne imovine koju imate. Najkraće rečeno, banka želi biti sigurna da ćete moći vratiti kredit. Ipak, nije svatko od nas u jednakoj mogućnosti uvjeriti banku da ima dobru kreditnu sposobnost. Čak štoviše, malo nas ima nekretnine ili bogate jamce koje može ponuditi banci kao osiguranje kredita. Ako imaš problema s takvim stvarima, postoji rješenje! Na tržištu naime postoji opcija kupi jamstvo, i to brzo i jednostavno online putem. Drugim riječima, možete kupiti jamca koji će jamčiti za vaše obveze. Pri tom morate dobro proučiti o kakvoj se kupi jamstvo opciji radi i da li vam se to isplati. Također, itekako se preporučuje angažiranje pravnog savjetnika prilikom potpisivanja takvih ugovora.

Što vam opcija kupi jamstvo omogućava?

Ako razmišljate o kupi jamstvo opciji, trebate dobro izvagati sve mogućnosti koje imate prije nego što donesete svoju odluku. Točnije, morate razumjeti kako kreditni odnos uopće funkcionira. Naime, banka s razlogom ne želi odobriti kredit, što bi značilo da nemate dobru kreditnu sposobnost. Teško takvu kreditnu sposobnost možete umjetno poboljšati. Jednostavnije rečeno, ako nemate novca, onda teško možete s tako malo novca odjednom stvoriti privid kao da imate novca. Iako se kupi jamstvo opcija nudi, preko koje možete doslovno “kupiti” jamca, rijetko kada ćete za mali iznos moći kupiti jamca koji će potom jamčiti za npr. peterostruko ili deseterostruko veći iznos. Naime, i njega će mučiti isti problem koji je mučio i banku: niste kreditno sposobni, stoga i za tog jamca postoji opasnost da se od vas neće moći naplatiti ako preuzme vaše obveze. Upravo zato, trebate krajnje pažljivo pristupiti ovoj mogućnosti, detaljno analizirati isplativost takve ponude te potom donijeti odluku.