Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti online

Mikro krediti online

Najpovoljniji i najbrži mikro krediti online

Kada imate puno različitih potreba koje želite podmiriti iz jednog izvora, možete to jedino gotovinskim kreditom. Gubljenje vremena i živaca u skupljanju papirologije za bankovne kredite zna biti zamorno i neizvjesno, jer ako ste već u kreditu, novi kredit vam neće biti odobren, a ni ako ste nekome bili jamac ili sudužnik. Najpovoljniji i najbrži mikro krediti online se dobivaju samo u nebankarskim kreditnim kućama i to bez komplicirane papirologije i provjera crne liste dužnika.

Mikro krediti online štede vaše vrijeme i živce, jer sve obavljate online putem, sa svog kućnog računala ili s pametnog telefona uz predočenje osobne iskaznice i bankovne kartice vašeg aktivnog tekućeg računa. Na službenim web stranicama nebankarskih kreditnih kuća istražite uvjete kreditiranja, na kreditnom kalkulatoru napravite ogledne izračune za određene rokove mjesečne otplate kredita, usporedite sa uvjetima drugih zajmodavaca i izaberite onaj najpovoljniji za vas. Predajte zahtjev za kredit odmah, pričekajte odobrenje i nakon toga provjerite stanje na svom tekućem računu.

Nikada lakše niste mogli do gotovine, mikro krediti online

Tržište kapitala i svijet financijskih kreditnih poslova i usluga su se sa internetom bespovratno promijenili i to na bolje. Novac se u trenutku prebacuje s jednog računa na drugi, što je bitno ubrzalo kreditne procedure. Upravo zbog digitalizacije financijskih usluga, nikada niste mogli do gotovine, mikro krediti online su najbrži krediti na kreditnom tržištu. Obrada zahtjeva za kredit je momentalna, odobrenje i isplata na vaš tekući račun slijede odmah jedno za drugim i vi rješavate svoj problem isti dan.

Više ne morate uzalud obilaziti banke i šaltere, skupljati gomilu komplicirane papirologije, moljakati prijatelje da vam budu jamci ili sudužnici. Jer, mikro krediti online u nebankarskim kreditnim kućama se odobravaju isključivo online putem, predati zahtjev za kredit možete odmah, čak i ako ste zapeli na autoputu, usred nigdine, zahtjev možete poslati putem svog pametnog telefona. U bilo kojoj situaciji u kojoj trebate hitno gotovinu, u bilo kojem mjestu vi bili, možete zatražiti i dobiti kredit.

Za male i velike nevolje pomažu vam mikro krediti online

Davno je prošlo vrijeme kada je pojam kredita uključivao samo velike iznose, na duži rok otplate. No, skoro da je i danas jako teško dobiti manje zajmove i pozajmice, barem u bankama, one odobrene i prešutne minuse smatraju takvim pozajmicama, što oni i jesu, jer plaćate kamate na njih, a kada banka zatraži da ih platite u komadu, vi ste u nevolji. No, ne brinite, za male i velike nevolje pomažu vam mikro krediti online.

Uz zatvaranje minusa na računu, u komadu naplatu dugova po karticama znaju zatražiti i kartičarske kuće, a i nestrpljivi i nepovjerljivi prijatelji ili članovi obitelji, mogu naglo zatražiti da im vratite dug odmah. Mikro krediti online sprječavaju vaše ovrhe, pomažu dovršenje vaših projekata koji su zbog nedostatka novca malo zapeli, a opremit će i vašu djecu za školu, ako ste u besparici. To su mali krediti, dizajnirani po mjeri vaših potreba i čija otplata neće narušiti kvalitetu vašeg života.