Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Online krediti

Online krediti jedna su od prednosti modernog svijeta

Svijet u kojem danas živimo konstantno se sve više digitalizira. Moderna tehnologija dovela je do mnogih poboljšanja u životu, a jedno od njih je i napredovanje na području bankarstva. Krediti su postali neminovni dio života. Razlog tome je što si većina nas jednostavno ne može priuštiti sve što nam treba u životu bez da se oslonimo na neki oblik pozajmice. Veći troškovi poput kupnja stana, novog automobila ili čak novih kućanskih uređaja redovito previše košta da bi za njih mogao odjednom dati novac. Upravo tu krediti ulaze u priču jer preko njih možemo doći do novca s kojim pokrijemo sve svoje životne troškove, a dobiveni novac onda znatno lakše otplaćujemo kroz mjesečne rate. Princip kako krediti funkcioniraju nije se bitno promijenio kroz vrijeme ali modernizacija društva dovela je do toga da su nam dostupni online krediti. Radi se o velikom pojednostavljenju u procesu prijave za kredit i same isplate. Online krediti štede vam i vrijeme i živce.

Online krediti danas su svima dostupni

Digitalno bankarstvo postalo je dio standardne ponude svake banke. Uz mjesečnu naknadu, imate mogućnost korištenja mobilne aplikacije preko koje možete na jednostavan način pratiti svoje financije. Ista aplikacija može vam poslužiti za plaćanje računa, transferiranje novca ili gledanje aktualnih ponuda svoje banke. Čak vam se nude i online krediti na koje se možete prijaviti. No na žalost, jedino što ova prijava danas napravi je da pošalje obavijest banci kako ste zainteresirani za neki oblik kredita. Tada vas kontaktira neki njihov službenik pa u konačnici opet morate odlaziti do banke i prolaziti staromodni način ostvarivanja kredita. To uključuje sve od čekanja u redovima, preko skupljanja silne papirologije i čekanja da banka ustvrdi jeste li dovoljno kreditno sposobni kako bi vam odobrili zahtjev. Srećom, banke nisu jedina opcija kada su u pitanju kreditne potrebe građana. Danas su pravi online krediti i te kako postali stvarnost, a dostupni su svima uz minimum uloženog truda i vremena.

Online krediti iz udobnosti vlastita doma

Pravi online krediti odnose se na one zajmove koji se mogu u potpunosti ostvariti preko interneta. Oni od vas ne zahtijevaju obilaženje fizičkih poslovnica niti skupljanje beskrajne papirologije. Sve što vam treba kako bi uspješno odradili proceduru oko dobivanja ovakvog kredita je internetska konekcija i smartphone ili računalo kako bi mu mogli pristupiti. To znači da se zahtjev za kreditom može odraditi bez obzira na to gdje se vi trenutno nalazili. Online krediti dio su standardne ponude koju vam nude ovlaštene kreditne kuće. Radi se o modernoj alternativi bankama koje svoje poslovanje vode u potpunosti preko interneta. Cijela svrha kreditnih kuća je da vam omoguće ostvarivanje brzih nenamjenskih kredita uz brzu isplatu i kratak rok otplate. Birokracija u cijelom procesu je srezana na goli minimum te se od vas zahtjeva da samo date svoje osnovne podatke. Za nenamjenski kredit preko interneta možete se prijaviti direktno preko stranice kreditne kuće po izboru, a obrada vašeg zahtjeva i isplata novca odrađuje se u manje od 24 sata.