Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca

Posudba novca

Posudba novca od obitelji i prijatelja

Posudba novca od obitelji i prijatelja u današnje vrijeme je sve teža i teža, ne zato što vam obitelji prijatelji ne vjeruju da ćete im vratiti novac, nego se vjerojatno i sami nalaze u financijski nategnutoj situaciji. Inflacija je dovela do toga da brojne obitelji jedva spajaju kraj s krajem kako bi preživjele mjesec pokrivajući samo egzistencijalne troškove.

No, ukoliko imate mogućnost posuditi novac od obitelji ili prijatelja, posudite ga na vrlo profesionalan način. Prije nego se obratite članu obitelji ili prijatelju za kojeg mislite da bi vam mogao posuditi novac smislite otplatni plan. Razmislite dobro na koji način, na koliko rata i za koliko vremena posuđeni novac doista možete vratiti.

Posudba novca od obitelji i prijatelja je vrlo škakljiva jer ukoliko novac niste u mogućnosti vraćati na vrijeme, vaši će odnosi sa tim članom obitelji ili prijateljem biti ozbiljno narušeni. Stoga dobro razmislite prije nego postavite pitanje jer u velikoj većini takav novac ćete dobiti bez kamata i izuzetno je važno da ga na vrijeme i vratite.

Posudba novca od banaka

Posudba novca od banaka je danas u financijskom tržištu lakša nego ikada zbog financijskog tržišta koje se značajno proširilo. Banke su dobile ozbiljnu konkurenciju koja je legalna i tržišno parira uvjetima koje banke nude. Stoga su i banke morale svoje ponude prilagoditi tržišnim uvjetima kada nude svoje usluge davanja kredita i pozajmica.

Posudba novca od banaka može se danas dobiti vrlo lako, jednostavno i brzo. Ukoliko koristite bankovne aplikacije ili online bankovne usluge do posudbe novca može u svega nekoliko koraka.

Dovoljno je da ispunite i pošaljete zahtjev banci sa svojim podacima. Ukoliko zahtjev šaljete svojoj matičnoj banci, banka već ima uvid u vašu financijsku situaciju. Banci je vrlo lako procijeniti koliki je rizik od nenaplate i neredovitog otplaćivanja kredita ili pozajmica. Ukoliko ne dižete veće svote novaca pozajmica ili kredit će vam online vrlo vjerojatno biti brzo odobren jer je i bankama u interesu da ne gube klijente koji će se okrenuti vrlo brzo bankovnoj konkurenciji.

Posudba novca kreditno financijskih agencija

Posudba novca od kreditno financijskih agencija danas ne znači više da posuđujete novac od legendarnih kamatara koji su za posuđeni novac uzimali debele kamate, te ako niste kredit vraćali na vrijeme poslali su vam na kućni prag snagatore. Toga danas ima jako rijetko, a tvrtke koje se bave kreditno financijskim aktivnostima ne šalju snagatore na vaša vrata ako niste u stanju otplaćivati pozajmice.

Posudba novca od kreditnih tvrtki danas je legalizirani način kreditiranja, uzimanja kredita i pozajmica. Vi do novca možete doći vrlo brzo i jednostavno pogotovo ako ne uzimate velike iznose kredita, te ako uzimate kredit ili pozajmicu na kratak rok otplate.

Danas doista na svakoj web stranici, u tiskovinama možete naći oglase kojima se te tvrtke oglašavaju i sa sigurnošću im se možete obratiti pogotovo ako su vas banke uvjetovale zaposlenjem ili potvrdama o primanjima, te sličnoj dokumentaciji kojom provjeravaju vašu kreditnu sposobnost kako bi se uvjerili da doista možete uredno otplaćivati rate kredita.