Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice Vaš su način za brzo pribavljanje dodatnih sredstava!

Moderni život skuplji je nego ikada prije. Naši preci nikada nisu morali trošiti dodatne novce za plaćanje računa za telefon, računa za internet, nisu morali popravljati svoje automobile, bojlere i mašine za rublje. Nisu morali plaćati osiguranja niti su tako brzo mogli kupovati preko interneta. Kada imamo takav standard, onda je vrlo česta pojava da nam treba koji euro više. Kada je euro više potreban, pokušavamo dobiti kredite i pozajmice u bankama, no svi dobro znamo da je taj proces dug i zamoran, a činjenica jest da dodatno plaćamo razne provizije i skupe kamate. Vercon pozajmice zaobilaze upravo sve ove probleme i daju Vam priliku da dođete do dodatnih sredstava u par minuta. Kako bismo ubrzali kreditno poslovanje, Vercon pozajmice osmišljene su na način da odmah sjedaju na račun, da nemaju dodatnih naknada i jednostavno su najbolji način za dizanje kredita danas. Iskušajte se u novom obliku kreditnog poslovanja koje ne uzima Vaše dragocjeno vrijeme.

Vercon pozajmice su brže od drugih oblika kreditnog poslovanja!

Neki će reći da su online pozajmice riskantna opcija jer uz manji proces mogu se dogoditi razne prevare i slično. Ipak, takav stav vrijedio je u ranim danima interneta, kada većina poslovanja online nije bilo zakonski uređeno. Danas je situacija kompletno drukčija, a određeni broj građana već zna da je najbolji model kreditiranja upravo onaj online. Vercon pozajmice odmah sjedaju na račun, što znači da možete svoje troškove rješavati već istoga dana kada ste se za njih i odlučili. Osim toga, kamate su slične onima u banci i ne postoji opravdanje zašto ne biste isprobali ovakav model kreditnog poslovanja. Vercon pozajmice su Vaša moderna solucija za Vaše moderne probleme. Skup je popravak mjenjača? Nemate dovoljno novaca da djetetu platite maturalac? Čeka Vas serija vjenčanja na koje ste pozvani? Uz pozajmice Vercona za čas riješite sve Vaše brige! Umjesto konstantnog stresa oko novaca, dozvolite si opustiti se i priuštite si skromnu pozajmicu!

Vercon pozajmice kao budućnosti kreditnog poslovanja!

Ono što često smetnemo s uma jest činjenica da živimo u vremenu brzih promjena. Stvar brzo ulaze u trend i potrebna je prilagodba i s naše strane u velikom broju slučajeva. Danas kupujemo online, biramo tenisice i haljine, informacije razmjenjujemo preko društvenih mreža, a isto tako čitamo vijesti na portalima. Zašto onda ne bismo prigrlili i kreditno poslovanje koje se odvija isključivo putem interneta? Vercon pozajmice dio su modernog trenda koji tangira digitalizaciju i brzi način poslovanja. Umjesto dugih čekanja u banci, do koje opet moramo doći javnim prijevozom ili autom, sada imamo kreditno poslovanje koje obavljamo sa svog telefona. Vercon pozajmice omogućit će svakome da brzo dođe do dodatnih sredstava kada su ona prijeko potrebna. Riješite svoje financijske probleme za čas i odlučite se više uživati u životu, a manje brinuti oko troškova. Svi imamo veliki broj briga u modernom životu, ali ako te brige možemo riješiti uz par klikova, zašto to ne bismo zaista napravili?