Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Zajam na ruke

Zajam na ruke za nezaposlene

Zajam na ruke je vrlo praktična varijanta pozajmljivanja novca koji vam je prijeko potreban, a nalazite se u situaciji da trenutno nemate zaposlenje. Period bez zaposlenja je period koji trebate preživjeti, čak i kada dobijete posao morat ćete odraditi neko vrijeme, par tjedana dok vam ne sjedne prva plaća kod novog poslodavca.

Zajam na ruke vam u toj situaciji može pomoći jer upravo su zajmovi koji iznose do 4000 EUR u velikoj većini ponuda namijenjeni za isplatu ljudima kojima treba pomoć. Uglavnom se kod prvih posudbi ne ugovaraju kamate, već se novac daje besplatno, zapravo koliko posudite toliko i vraćate. Rok za otplatu je kratak i uobičajeno je mjesec dana.

Nezaposlenima ili osobama koje su tek počele raditi pa čekaju prvu plaću ovo je idealan način da dođu do novca kako bi preživjeli do prve plaće, odnosno da prebrode period dok ne nađu posao. No, morate biti svjesni da novac koji ste posudili morate i vratiti imali posao ili ne.

Zajam na ruke za blokirane

Zajam na ruke jer idealno rješenje za osobe koje su blokirane i koriste zaštićene račune, te se boje od banaka tražiti pozajmicu ili zajam koji bi im se isplatio na zaštićeni račun. Blokade računa mogu biti prouzročene upravo nevraćanjem kredita na vrijeme, no zakon je propisao da se ipak egzistencijalni iznos koji je potreban za preživljavanje kod isplate plaće ne smije blokirati već se preusmjerava na zaštićeni račun.

Porastom troškova života naravno raste i potreba za novcem, a u situaciji kada imate račun blokiran zajam na ruke smatrate jedinim rješenjem kako da dođete do potrebnog novca. Postoje mogućnosti isplate takvog zajma za kojeg vas neće pitati za primanja i isplatne liste, niti će vas tražiti broj vašeg tekućeg računa. Ovakav zajam možete dobiti na ruke da budete sigurni da vam ga ovrha neće oduzeti čak i sa zaštićenog računa.

Naravno, ovakvi zajmovi nisu zajmovi na velike iznose i računajte da je rok otplate kratak, te izračunajte da li možete vratiti posuđeni novac.

Zajam na ruke za umirovljenike

Zajam na ruke je namijenjen i umirovljenicima, jednako kao i nezaposlenima i zaposlenima i blokiranima i ne-blokiranima. No, nažalost i umirovljenici mogu doći u blokadu svog tekućeg računa putem ovrha. Također se mogu naći u situaciji da uz male mirovine ne mogu dobiti klasičan zajam, kredit ili pozajmicu na svoj tekući račun zbog nedovoljne kreditne sposobnosti.

Ukoliko su još i pri tome blokirani, te dio mirovine primaju na zaštićeni račun, vrlo su male šanse da će takav umirovljenik dobiti zajam od banke ili kreditno financijske agencije koja daje zajmove.

Stoga je zajam na ruke za umirovljenika sa malom mirovinom ili ako je još i blokiran jedino rješenje za dobivanje zajma i potrebne gotovine. Brojni umirovljenici zbog zdravstvenih problema ne mogu raditi kako bi si nadopunili kućni budžet, no uostalom pa zar nisu cijeli život radili i zasluženo otišli u mirovinu od koje ne mogu živjeti jer su mirovine besramno male, te svaki mjesec jedva spajaju kraj s krajem da prežive.