Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane – rješenje dostupno svima

S trenutnom krizom u svijetu i konstantnim rastom cijena, dok plaće ostaju iste ili se čak smanjuju, nije nimalo teško se naći u neugodnom novčanom problemu. Troškovi život su sada postali veći, čak i ako ne živite u gradu, te običan par ili mala obitelj koja živi u stanu se također nosi s velikim problemima da pokriju sve osnovne stvari, a kamoli da si nešto priušte, poput godišnjeg ili kupovine nove odjeće. Najgore je ako vas banka blokira, u toj situaciji ne možete gotovo ništa učiniti, jer vam banke ne budu odobrili niti jedan oblik zajma. Dok a druge strane posudba novca od vaše obitelji ili prijatelja je škakljiva tema i mnogi se ne upuštaju u te vode zbog rizika od uništenja odnosa. U toj situaciji su vam brze pozajmice za blokirane koje nude kreditne kuće. Brze pozajmice za blokirane građane je odlično rješenje jer vam omogućuju da garantirano i brzo dođete do novca i riješite bilo koji trošak!

Brze pozajmice za blokirane – bez puno čekanja dođite do novca

Novac je svima nama osjetljiva tema, posebice kada smo u krugu obitelji ili prijatelja. Nitko ne voli da netko zna koliko zarađuju ili kako trenutno stoje financijski. Zbog toga mali broj nas odluči pitati nekoga iz obitelji ili kruga prijatelja za posudbu novca, to im je kao najzadnja opcija. No, od kada su se pojavile kreditne kuće i druge slične financijske institucije, više ne morate razmišljati o tome da posudite novce od svojih bližnjih. Kod kreditne kuće svatko može lako i bez problema doći do posudbe novca, čak i ako ste blokirani ili radite na određeno! Njihove brze pozajmice za blokirane građane su jedno najpopularnijih opcija, jer im omogućava i unatoč blokadi računa da lako dođu do novca kada im je to najviše potrebno. Brze pozajmice za blokirane građane kao i druge pozajmice svatko može dobiti, bez obzira da li ste zaposleni, student ili umirovljenik, jer kod njih ne postoje uvjeti kao kod banaka. Samo je bitno da imate redovna primanja bilo koje vrste i to je to!

Brze pozajmice za blokirane – za 15 minuta dođite do novca

Osim što su brze pozajmice za blokirane građane dostupne svima, ujedno se mogu veoma lako i bez ikakvih problema ugovoriti putem interneta! Zahvaljujući velikom napretku u tehnologiji i modernizaciji usluga, sada možete u samo nekoliko minuta ugovoriti brze pozajmice za blokirane građane bez puno čekanja i bez potrebe odlaska do njihove poslovnice. Cijeli postupak ugovaranja pozajmice je jednostavan i brz, te će vam trebati svega dvije minute za to. Samo odaberete iznos pozajmice i rok otplate, te naposljetku im ispunite obrazac za slanje zahtjeva i pošaljete skupa s preslikom osobne iskaznice te kartice od tekućeg računa. Nema potrebe da se mučite s bankama jer kod njih osim što procedura ugovaranja traje jako dugo i morate puno papirologije prikupiti, ujedno nema garancije da će vam na kraju svega i odobriti kredit. Ovdje vam je odobrenje pozajmice zagarantirana. Osim toga, već isti dan kada ste poslali zahtjev možete očekivati i odobrenje i isplatu pozajmice na vaš navedeni račun!