Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane za koje nikoga nije briga

Ovrhe i blokade uništavaju živote, razaraju obitelji i pod njima je skoro nemoguće održati golu egzistenciju. Mnogi građani na herojski način pokušavaju isplivati, vrlo srčano i uporno preslaguju minimume koji im sjedaju na zaštićene račun, rade po više poslova, ne bi li se što prije izvukli. Nezaposleni imaju pravo na socijalnu pomoć, a ovršenima pomažu jedino brzi krediti za blokirane za koje nikoga nije briga, pogotovo ako imaju neku ideju koju mogu unovčiti, ali trebaju malenu pomoć za to.

Brzi krediti za blokirane se obračunavaju na redovita primanja na zaštićenom računu, a kreditnu sposobnost blokirani građani mogu uvećati pribrajanjem ostalih primanja kao što su dječji dodaci, rente, najamnine, honorari i slična primanja. Neki blokirani građani imaju dragocjenosti, nekretnine i druge vrijednosti koje mogu biti uzete u obzir kod davanja kredita. No, većina blokiranih građana zapravo uzima male kredite kojima krpaju kraj s krajem do izlaska iz blokade, a za takav zajam ispunjavaju uvjete.

Brzi krediti za blokirane su hitna pomoć u nevoljama

Blokirani građani na svoje zaštićene račune dobivaju ograničena sredstva i nikakvim čarobiranjem ih ne mogu povećati, zato su njima izvanredne životne situacije dvostruko teže. Moraju stvoriti novac, a ne znaju kako, pa to objašnjava njihove vlastite tvrdnje, brzi krediti za blokirane su hitna pomoć u nevoljama, jer ih samo mogućnost ovakvog kreditiranja spašava. Kada se dogodi iznenadni smrtni slučaj u obitelji nikoga nije briga, pokojnika se mora sahraniti, pogrebna oprema i ostali pogrebni troškovi se moraju platiti.

I druge hitne obiteljske situacije ne mogu čekati, bilo da se radi o kvarovima, štetama od vremenskih nepogoda ili prometnom udesu sa velikom štetom koja se mora sanirati jer vas auto hrani. Brzi krediti za blokirane vam spašavaju obraz i pred drugima, jer ne želite da vam itko zna da ste u blokadi. U te situacije spadaju iznenadna vjenčanja ili kumstva na koje ste pozvani, a ponos vam ne dopušta da kažete ne mogu, ja sam u blokadi.

Brzi krediti za blokirane za zatvaranje blokade

Ako ste već dugo u blokadi i dobar dio dugovanja ste već otplatili, izračunali ste da vam se sada već isplati posuditi novac i zatvoriti to dugovanje, ali ne znate kako i gdje naći novac. Brzi krediti za blokirane za zatvaranje blokade su najbrži i najpovoljniji način da deblokirate svoj račun. Odmah po deblokadi vam je cijela plaća ili mirovina na raspolaganju pa će mjesečna rata otplate kredita biti nešto posve prihvatljivo i podnošljivo.

Kada deblokirate svoj bankovni račun imate puno veći manevarski prostor, opet možete koristiti kartice, uskoro će vam odobriti dozvoljeni minus, a možete opet koristiti i kreditne kartice. Brzi krediti za blokirane vam vraćaju kontrolu nad vašim računom i nad vašim životom. Opet se osjećate kao čovjek koji upravlja svojom sudbinom. Ovi krediti blokiranim građanima podižu samopouzdanje i vraćaju dostojanstvo, da se ne spominje izlazak iz stresa i stalne tjeskobe. Više si ne postavljate pitanje što će biti sutra.