Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane i kako do kredita kada nemamo drugu opciju?

Krediti su sastavni dio života većine građana i prije ili kasnije se nađemo u situaciji gdje su nam zaista potrebna dodatna sredstva. Neki od nas to rješavaju u bankama, drugi to rješavaju tako da pitaju obitelj i prijatelje da im posude novce. Ipak, te opcije nisu uvijek dostupne pa se postavlja pitanje: što napraviti kada nam trebaju dodatni novci? Krediti za blokirane svakako su mogući ukoliko se odlučite za online kredite – kredite koji Vam omogućuju da riješite svoje financijske strke u kratkom vremenskom roku. Takvi krediti odmah sjedaju na račun, omogućuju da se odmah bavite konkretnim problemima, a ne nose velike rizike niti imaju znatno veće kamate od kredita u bankama. Krediti za blokirane mogu biti izbor ne samo onih koji su blokirani, već i za svakoga drugoga tko želi ostvariti dodatna sredstva bez dugog čekanja u banci ili onima kojima je bitnije vrijeme kada stiže novac nego model po kojem će taj novac dobiti.

Krediti za blokirane – riješite sve financijske strke!

Krediti za blokirane nisu rezervirani za situacije kada morate otplatiti samo neki dug što prije. To su ustvari nenamjenski krediti koji će Vam pomoći u raznim situacijama. Pogotovo su korisni kada nam iskoče neki nenadani troškovi koje jednostavno nismo sposobni platiti odmah. Takvi krediti savršeni su za upravo ovakve situacije. Možda Vam je otišao neki bitni dio na autu i sada morate iskeširati veliku sumu novaca, a to jednostavno nije moguće kada u istom mjesecu planirate godišnji i tko zna što još. Krediti za blokirane isto pomažu u situacijama kada novac trebamo odmah da bismo vratili neki dug. Financijski problemi svakako su nešto s čime se svatko od nas susreće, no uz ovakve kredite mogu se jednostavno riješiti. Ponavljamo da su u pitanju niskorizični krediti čije su kamate slične kreditima u bankama. Odlučite se novi model kreditnog poslovanja i svoje kredite preuzimajte i otplaćujte u kratkim vremenskim rokovima. Ne postoji dovoljno dobar razlog da ne probate.

Krediti za blokirane u samo par minuta!

Činjenica jest da kada nam je potreban kredit, obično nam je potreban odmah. To se nikako ne podudara s cijelim procedurama kada kredite podižemo u bankama, no ta brzina kredita o kojima pričamo nije jedina njihova prednost. Krediti za blokirane isto tako ne skrivaju dodatne naknade ili provizije, a treba naglasiti kako su kamate kod ovakvih kredita slične kreditima u banci. To znači da ako se odlučite za online kredite, nećete u kamatama plaćati velika bogatstva i nećete radi takvog kredita riskirati. Isto tako, online krediti za blokirane mogu se vratiti u kratkom vremenskom roku što znači da onda nećete plaćati nikakvu kamatu. Dakle, možete čak dobiti i kredit potpuno besplatno. Odaberite visinu kredita i odredite rok otplate, a potom odmah dočekajte novce na svom računu i platite svoje dugove, troškove i sve ostalo što Vam visi nad glavom. Uz takve kredite svatko se može ponovo postaviti na noge i priuštiti si svjež početak!