Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca preko privatnih kredita i pozajmica

Da li ste se ikada zapitali je li je moguće ostvariti kredite i pozajmice privatno, bez da se morate objašnjavati banci ili nekoj drugoj financijskoj instituciji? Ako jeste, onda morate znati kako je odgovor – moguće je! Uz brze online kredite i pozajmice moguće je ostvariti bilo koji financijski cilj, i to potpuno privatno! Privatna posudba novca od vas ne traži nikakvu dodatnu i kompliciranu papirologiju kao ni suvišna pitanja. Prijavu za brzi novac možete obaviti u samo nekoliko minuta, a vaš novac može biti vidljiv na računu odmah po odobrenju. Što je zapravo privatna posudba novca?

Riječ je o brzom novcu koji se može dobiti uz pomoć online zajmodavaca. Ovakva posudba novca je idealna za sve one kojima je hitno potreban novac, za one koji nisu kreditno sposobni, i za one koji ne žele trošiti vrijeme i energiju oko jednostavnog kredita ili nekog drugog oblika financiranja. Kako ostvariti posudbu novca online? Brze kredite, zajmove ili pozajmice možete ostvariti online. Online zajmodavci su postali popularni radi svoje jednostavnosti i sigurnosti, i kao takvi su izbor mnogima koji se nađu u nekom obliku financijskog problema.

Kako izgleda privatna posudba novca preko interneta?

Prvi korak je pretraga najbolje ponude za vas. Preporuka je da za traženje brzih kredita, zajmova ili pozajmica koristite platforme za usporedbu online kredita. Osim što će vam ponuditi samo legalne kreditne agencije, ovakve platforme će vam isto tako pronaći najbolju ponudu na kreditnom tržištu. Do odluke o idealnoj ponudi se dolazi uz pomoć usporedbe uvjeta kao iznos, kamatne stope i rokovi otplate. Koliko vremena treba za isplatu novaca? Ako se odlučite da je privatna posudba novca preko interneta to što želite, tada je isplata instantna nakon odobrenja.

Kako bi svoj novac dobili na računu već istog dana, sve što morate napraviti je prijaviti se na početku radnog dana. Da li je privatna posudba novca preko interneta sigurna? Ovakav način posuđivanja novaca je 100% siguran ukoliko svoje pretraživanje radite preko specijaliziranih web platformi/stranica za pronalazak kredita. Navedeno vam mogu potvrditi i mnoge recenzije zadovoljnih klijenata koji su na naveden način pronašli svojeg online zajmodavca.

Privatna posudba novca prednosti

Privatna posudba novca preko brzih online kredita, zajmova ili pozajmica vam nudi slobodu korištenja. Dakle, sa svojim posuđenim novcima možete platiti neku zaostalu ratu, opremiti dom, kupiti novi automobil ili otići na putovanje. Najbolja stvar kod ovakvog načina uzimanja novca je ta što ćete izbjeći neugodne razgovore s bankarom o samoj namjeni vašeg kredita. Online zajmodavce ne interesira za što ćete iskoristiti svoji novac, njima je jedino važno da se držite roka otplate. Privatna posudba novca ima brojne prednosti nad bankovnim kreditima: Brzina isplate je svakako broj jedan. Nakon prijavljivanja za kredit, zajam ili pozajmicu, novac se može isplatiti na vaš račun već isti dan.

Sljedeća prednost je svakako jednostavnost odobrenja. Kako bi ostvarili svoj brzi novac potrebni su vam smo osobni podaci poput imena i prezimena, adrese stanovanje, OIB-A, broj bankovnog računa. Od dokumentacije se traži da priložite presliku osobne, tekućeg računa i preslike zadnje tri platne liste. Zaboravite na ovjere poslodavaca, potvrde o primanjima i druge komplicirane dokumente. Najveća prednost je svakako praktičnost. Ovakav način posudbe novca ne zahtijeva vaš odlazak od doma, sve što vam je potrebno je dobra internet veza i par minuta vašeg vremena.