Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice

Solida pozajmice – idealno za svaku namjenu

Mnogima prvo što padne na pamet kada se nađu u nezgodnoj financijskoj situaciji je da posude od nekoga novce. No, većina ljudi ne voli posuđivati novce od svoje obitelji ili najbližih prijatelja. Razlog k tome je što mnogima je neugodno da pitaju, i ne žele da drugi znaju o tome da imaju financijske probleme. Također, neki strahuju da bi im posudba novca mogla narušiti njihov odnos, što nije daleko od istine. Stoga su za ovakve situacije solida pozajmice odlične! One vam omogućuju da lako, brzo i sigurno dođete do novca u potpunoj diskreciji bez da itko o tome zna osim vas i njih. Solida pozajmice mogu ugovoriti svi punoljetni građani koji imaju redovna primanja bilo koje vrste i otvoren tekući račun za koji je bitno da nije niti zaštićen niti blokiran. Cijeli postupak ugovaranja je jako jednostavan i ne zahtjeva puno vremena, kao što ćete vidjeti kroz ovaj naš članak!

Solida pozajmice – sigurno i brzo rješenje

Ono što čini solida pozajmice drugačije od drugih koje možete na tržištu pronaći je to što su ove dostupne svima, bez obzira na sve čimbenike. Kod klasičnih zajmova i kredita koje možete pronaći u komercijalnoj banci, oni drže veoma visoke i pomalo stroge kriterije i uvjete odobrenja, zbog čega je gotovo nemoguće kod njih dobiti bilo kakav zajam. Ne budu vam odobrili kredit ako imate loš kredibilitet, lošu kreditnu povijest, malu plaću, zaposleni ste na određeno i slično. No, za solida pozajmice koje nudi kreditna kuća, takvi uvjeti ne postoje. Njima je samo bitno da imate uredan tekući račun i da imate redovita primanja, bilo da se to radilo o plaći, drugom dohotku ili mirovini. Ne morate se mučiti sa skupljanjem hrpu dokumenata, traganjem za idealnim jamcem ili sudužnikom kao niti stalnim odlascima do banke. Sada se cijeli proces odvija online i to traje svega nekoliko minuta, a odobrenje je svima zagarantirano, stoga možete uvijek na njih računati!

Solida pozajmice – isplata novca isti dan

Svakome od nas može nešto iskrsnuti zbog čega vam treba novac pod hitno. Možda vam se pokvarila perilica rublja i treba vam nova, auto morate registrirati, a nemate dovoljno novca kod sebe za to, ili pak vam je kreditna kartica došla na naplatu i morate u brzom roku ju riješiti. Ili pak želite si nešto priuštiti za što nemate dovoljno financijski sredstava za to. Primjerice, želite otići na neko ezgotično putovanje u daleku zemlju, želite si malo obnoviti svoju garderobu za nadolazeću sezonu, ili pak vam nedostaje malo novaca za vaše vjenčanje. Za to su vam solida pozajmice odlične jer su nenamjenske te ih možete u bilo koje svrhe iskoristiti. Solida pozajmice se ugovaraju online, te sve što trebate učiniti je samo odabrati iznos pozajmice i rok otplate, ispuniti obrazac te im skupa s time poslati preslike dokumenata. Odmah po primitku zahtjeva započinje obrada, te već isti dan možete očekivati odobrenje i isplatu novca na račun!