Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac danas

Trebam novac danas

Trebam novac danas – kako do novca u kratkom vremenskom roku?

Kada trebamo novac radi nekog dodatnog troška koji se pojavio, sve manje nas zanima kako ćemo doći do tog novca, a zanima nas kada ćemo doći do njega. Oni koji su u žurbi i radi 100 raznih razloga trebaju novac odmah obično se ne odlučuju za banke. Krediti u banci ipak traže jedan spori i dugi proces koji obuhvaća posjete bankama i čekanje na svoje dodatne novce. Zato su krediti danas dostupni i putem weba gdje možete u samo nekoliko minuta zatražiti kredit uz jednostavno predočenje osobne iskaznice. Nakon nešto manje od sat vremena, taj kredit već može biti na Vašem račun. “Trebam novac danas” – uzvikuju oni koji nemaju vremena za čekanja. Zato uz ovakve kredite svoje financijske strke i strkice možete riješiti relativno lako. Kada nam je novac odmah potreban, odlučujemo se za metode koje će nam omogućiti dodatna sredstva na računu u istome danu. Trebam novac danas je baš ono što može riješiti Vaš problem!

Trebam novac danas i trebam ga odmah: kako do kredita?

Kada trebam novac danas, onda ga svakako ne tražim u banci. Novac koji treba odmah sjesti na račun radi nekog troška koji se upravo pojavio ili neke prilike koja odmah treba moju financijsku pažnju ne može se riješiti klasičnim kreditima. Prednost online kredita doduše, nije samo brzina. Takvi krediti također ne sadrže dodatne naknade koje ćete plaćati jer je procedura sama po sebi reducirana na ono najbitnije. Osim toga, ukoliko vratim novac u kratkom vremenskom roku, čak ni ne plaćam kamatu. Upravo zato su online krediti tako zanimljivi: njihove kamate nisu ništa više od onih u banci, a pored toga su bolji u svim ostalim aspektima. Odlučite li se za online kredit, brzo ćete shvatiti kako postoje jednostavna rješenja za pribavljanje dodatnih sredstava, a koja ne obuhvaćaju duga čekanja na novce. Trebam novac danas i zato ga tražim online! Odredim visinu posudbe i pored toga odredim rok otplate i već istoga dana novac dočekam na računu!

Trebam novac danas – za svaki nenadani trošak!

Kada govorimo brzim kreditima koje mogu dizati i blokirani i oni koji radi hroka često budu odbijeni u banci, onda se mnogima pojavi osjećaj sumnje da se radi o nekoj prevari ili nekom triku. Ako podignu takav kredit da će ih to koštati puno više novaca nego što je predstavljeno. Ipak, daleko smo od starih online kreditnih muljaža i takve su situacije bile česte u ranom vremenu interneta. Danas su davatelji ovakve usluge puno više regulirani stoga nema razloga za brigu. Nitko Vas ne može opljačkati zato što ste se odlučili posuditi novac preko online oglasa. U principu, sve više ljudi odlučuje se upravo na taj način priskrbljivati dodatna sredstva jer je jednostavnije i lakše. No nemojte vjerovati nama, isprobajte sami. Trebam novac danas i nemam vremena za čekanja. Trebam novac danas i nemam živaca za dodatne naknade! Baš u takvim situacijama trebate se odlučiti na novi model kreditnog poslovanja i lako ćete riješiti sve strke koje Vas čekaju.